Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.570 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2022 #21 Dejuf dedi: Download moda girdi şimdi. Genişletmek için tıkla... Download twrp-3.6.2_9-0-hero2lte.img.tar Download page for twrp-3.6.2_9-0-hero2lte.img.tar eu.dl.twrp.me Bunu deneyin hocam birde.
Dejuf dedi: Download moda girdi şimdi. Genişletmek için tıkla... Download twrp-3.6.2_9-0-hero2lte.img.tar Download page for twrp-3.6.2_9-0-hero2lte.img.tar eu.dl.twrp.me Bunu deneyin hocam birde.
liveforspeed Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2016 Mesajlar 8.017 Makaleler 1 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2022 #22 Stock rom atınca imei atılan cihazlarda imei uçuyor muydu acaba o da sıkıntı olabilir.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.570 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2022 #23 liveforspeed dedi: Stock rom atınca imei atılan cihazlarda imeri uçuyor muydu acaba o da sıkıntı olabilir. Genişletmek için tıkla... Yok hocam. Tamamen benim dalgınlığım S7 TWRP'si vermişim.
liveforspeed dedi: Stock rom atınca imei atılan cihazlarda imeri uçuyor muydu acaba o da sıkıntı olabilir. Genişletmek için tıkla... Yok hocam. Tamamen benim dalgınlığım S7 TWRP'si vermişim.
D Dejuf Kilopat İnternet Kurdu Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 2.915 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2022 #24 Umut Nas dedi: Yok hocam. Tamamen benim dalgınlığım S7 TWRP'si vermişim. Genişletmek için tıkla... Şu an TWRP moda girdim hocam. Magisk'i nasıl kuracağımı anlatabilir misiniz?
Umut Nas dedi: Yok hocam. Tamamen benim dalgınlığım S7 TWRP'si vermişim. Genişletmek için tıkla... Şu an TWRP moda girdim hocam. Magisk'i nasıl kuracağımı anlatabilir misiniz?
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.570 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2022 #25 Dejuf dedi: Şu an TWRP moda girdim hocam. Magisk'i nasıl kuracağımı anlatabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... https://github.com/topjohnwu/Magisk/releases/download/v25.2/Magisk-v25.2.apk Bunu indirin. Sonunu ZIP yapın ve flashlayın. APK değil de .ZIP olacak.
Dejuf dedi: Şu an TWRP moda girdim hocam. Magisk'i nasıl kuracağımı anlatabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... https://github.com/topjohnwu/Magisk/releases/download/v25.2/Magisk-v25.2.apk Bunu indirin. Sonunu ZIP yapın ve flashlayın. APK değil de .ZIP olacak.
D Dejuf Kilopat İnternet Kurdu Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 2.915 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2022 #26 Umut Nas dedi: https://github.com/topjohnwu/Magisk/releases/download/v25.2/Magisk-v25.2.apk Bunu indirin. Sonunu ZIP yapın ve flashlayın. APK değil de .ZIP olacak. Genişletmek için tıkla... Onu ZIP olarak hazır tutuyordum zaten hocam. TWRP modunun inceliklerini bilmiyorum da ondan sordum.
Umut Nas dedi: https://github.com/topjohnwu/Magisk/releases/download/v25.2/Magisk-v25.2.apk Bunu indirin. Sonunu ZIP yapın ve flashlayın. APK değil de .ZIP olacak. Genişletmek için tıkla... Onu ZIP olarak hazır tutuyordum zaten hocam. TWRP modunun inceliklerini bilmiyorum da ondan sordum.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.570 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2022 #27 Dejuf dedi: Onu ZIP olarak hazır tutuyordum zaten hocam. TWRP modunun inceliklerini bilmiyorum da ondan sordum. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. İnstall kısmına gelin. Eğer 0 MB diyorsa çıkın oradan ve wipe kısmından format data yapın. Sonra tekrar deneyin.
Dejuf dedi: Onu ZIP olarak hazır tutuyordum zaten hocam. TWRP modunun inceliklerini bilmiyorum da ondan sordum. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. İnstall kısmına gelin. Eğer 0 MB diyorsa çıkın oradan ve wipe kısmından format data yapın. Sonra tekrar deneyin.
D Dejuf Kilopat İnternet Kurdu Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 2.915 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2022 #28 Umut Nas dedi: Anladım hocam. İnstall kısmına gelin. Eğer 0 MB diyorsa çıkın oradan ve wipe kısmından format data yapın. Sonra tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Yok şu an bütün dosyalar görünüyor, sanırım format dataya gerek kalmadı. Bu arada ZIP dosyasını da attım. Umut Nas dedi: Anladım hocam. İnstall kısmına gelin. Eğer 0 MB diyorsa çıkın oradan ve wipe kısmından format data yapın. Sonra tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Geçersiz zip dosyası biçimi dedi anlayamadım.
Umut Nas dedi: Anladım hocam. İnstall kısmına gelin. Eğer 0 MB diyorsa çıkın oradan ve wipe kısmından format data yapın. Sonra tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Yok şu an bütün dosyalar görünüyor, sanırım format dataya gerek kalmadı. Bu arada ZIP dosyasını da attım. Umut Nas dedi: Anladım hocam. İnstall kısmına gelin. Eğer 0 MB diyorsa çıkın oradan ve wipe kısmından format data yapın. Sonra tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Geçersiz zip dosyası biçimi dedi anlayamadım.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.570 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2022 #29 Dejuf dedi: Yok şu an bütün dosyalar görünüyor, sanırım format dataya gerek kalmadı. Bu arada ZIP dosyasını da attım. Genişletmek için tıkla... Flashladınız mı?
Dejuf dedi: Yok şu an bütün dosyalar görünüyor, sanırım format dataya gerek kalmadı. Bu arada ZIP dosyasını da attım. Genişletmek için tıkla... Flashladınız mı?
D Dejuf Kilopat İnternet Kurdu Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 2.915 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2022 #30 Umut Nas dedi: Flashladınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet flashladım ama yüklemek istediğimde hata veriyor.
Umut Nas dedi: Flashladınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet flashladım ama yüklemek istediğimde hata veriyor.