S7 Edge'e nasıl TWRP kurulur?

Ben de anlayamadım hocam. Gönderdiğiniz linkteki neredeyse her şeyi indirdim. ZIP olarak iniyor çıkarınca img dosyası çıkıyor. Hiçbir yerde tar bulamadım.
Böyle bir kısım gelmedi mi? Ha sen indirdiğin dosyayı çıkarıyorsun galiba çıkarmana gerek yok. İmg.tar olarak çıkarmadan odine yükleyeceksin.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    65,1 KB · Görüntüleme: 66
Böyle bir kısım gelmedi mi? Ha sen indirdiğin dosyayı çıkarıyorsun galiba çıkarmana gerek yok. İmg.tar olarak çıkarmadan odine yükleyeceksin.
Geldi. Çıkarmadan nasıl yapmam lazım? Doğrudan ZIP dosyasını mı seçeceğim?
Hocam adım adım anlatır mısınız size zahmet? Yoksa sizi daha fazla rahatsız etmem gerekecek. 😅

Geldi. Çıkarmadan nasıl yapmam lazım? Doğrudan ZIP dosyasını mı seçeceğim?
Hocam adım adım anlatır mısınız size zahmet? Yoksa sizi daha fazla rahatsız etmem gerekecek. 😅
Doğrudan seçeceksin dosyayı indirdin odini aç ap kısmından gösteriyorsun. Zaten ortada zip dosyası yok böyle bir dosya var:
Bende 7zip var ondan böyle görünüyordur.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    1,3 MB · Görüntüleme: 47
Merhaba,

Bu konudaki gibi kurmayı denediniz mi?

Odin telefonu görmüyorsa:

Bunu indirin.
Telefonunuz ile uyumlu TWRP dosyası.

Doğrudan seçeceksin dosyayı indirdin odini aç ap kısmından gösteriyorsun. Zaten ortada zip dosyası yok böyle bir dosya var:
Bende 7zip var ondan böyle görünüyordur.
Ha doğrudan seçeceksem tamadır hocam, boşuna uğraşıyorum ya :D
Teşekkür ederim.
Merhaba,

Bu konudaki gibi kurmayı denediniz mi?

Odin telefonu görmüyorsa:

Bunu indirin.
Telefonunuz ile uyumlu TWRP dosyası.
Yok hocam onu denemedim henüz. Denememe gerek var mı? Ben sadece Magisk yükleyeceğim. Daha doğrusu tam yükleyeceğim. Bunun için de önce TWRP kurmam lazım. Sonrasında Magisk'in apk dosyasını ZIP haline getirip TWRP'de iken telefona atıp kurmam lazım değil mi?
Odin telefonu görüyor sorun yok.

Ha doğrudan seçeceksem tamadır hocam, boşuna uğraşıyorum ya :D
Teşekkür ederim.

Yok hocam onu denemedim henüz. Denememe gerek var mı? Ben sadece Magisk yükleyeceğim. Daha doğrusu tam yükleyeceğim. Bunun için de önce TWRP kurmam lazım. Sonrasında Magisk'in APK dosyasını ZIP haline getirip TWRP'de iken telefona atıp kurmam lazım değil mi?
Odin telefonu görüyor sorun yok.

Evet, öyle yapacaksınız hocam. Bu arada format data yapmak zorunda kalabilirsiniz. Aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evet, öyle yapacaksınız hocam. Bu arada format data yapmak zorunda kalabilirsiniz. Aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Format data önemli değil hocam, tüm verileri yedekledim.
Tamamdır ben işleme bir başlayayım, süreç içerisinde takıldığım nokta olursa yine yazarım. Teşekkür ederim.

Hocam TWRP kuruldu ama TWRP moda alamıyorum. Odin ekranında Pass yazısı çıkınca USB kablosunu çıkardım ve ses yükseltme + home tuşu + güç tuşuna birlikte bastım. Ekran kırmızı oldu kaldı. Sonra aynı tuşlarla geri çıktım ben de. Şimdi TWRP moduna girmek için ne yapmalıyım?

Tamamdır ben işleme bir başlayayım, süreç içerisinde takıldığım nokta olursa yine yazarım. Teşekkür ederim.

Hocam TWRP kuruldu ama TWRP moda alamıyorum. Odin ekranında Pass yazısı çıkınca USB kablosunu çıkardım ve ses yükseltme + home tuşu + güç tuşuna birlikte bastım. Ekran kırmızı oldu kaldı. Sonra aynı tuşlarla geri çıktım ben de. Şimdi TWRP moduna girmek için ne yapmalıyım?
Telefon açılmıyor hocam kırmızı ekranda kalıyor.

Son düzenleme:

Hocam TWRP kuruldu ama TWRP moda alamıyorum. Odin ekranında Pass yazısı çıkınca USB kablosunu çıkardım ve ses yükseltme + Home tuşu + güç tuşuna birlikte bastım. Ekran kırmızı oldu kaldı. Sonra aynı tuşlarla geri çıktım ben de. Şimdi TWRP moduna girmek için ne yapmalıyım?

Telefon açılmıyor hocam kırmızı ekranda kalıyor.

Hocam örnek fotoğraf verir misiniz?
Böyle yapmaması gerekiyordu. Tekrar Odin moda girip stock yazdırmayı deneyin.

Bilgisayarın kamerasıyla çektim hocam :

WIN_20220721_19_53_20_Pro.jpg

Böyle kıpkırmızı kaldı ne Download moda giriyor ne TWRP moda giriyor.

Download moda girdi şimdi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı