S7 Edge'e nasıl TWRP kurulur?

Kafaları karıştırmayayım ama apk yı zip yapma belli başlı romlarda oluyor galiba, ben iki rom denemiştim sadece birinde yaptım onu bir de tablete rom atmıştım. Normalde zip flashlanıp magisk içinden kurulum tamamlanıyor olmalı. Ama yanlışım olabilir ayda yılda bir yaptığım şeyler bunlar.

Bunu indirin. Sonunu ZIP yapın ve flashlayın. APK değil de .ZIP olacak.
Ben bunu Flash'ladım olmuyor. Root sonra zaten telefonun download mode bozuldu zor düzelttim.

Doğrudan seçeceksin dosyayı indirdin odini aç ap kısmından gösteriyorsun. Zaten ortada zip dosyası yok böyle bir dosya var:
Bende 7zip var ondan böyle görünüyordur.
Varsayılan uygulamalardan Zip Rar Tar Tar.gz'yi felan 7ZipFM.exe seçin direk sağ tıklamadan açarsınız.

Magisk.apk'nın sonunu silip magisk.zip yapacaksınız. Magisk.apk'yı ziplemeyeceksiniz.
Hocam dediğiniz gibi yaptım Magisk kuruldu teşekkür ederim. Ama şimdi de telefonu açamıyorum hep TWRP mod açılıyor. Sistem, kapat, recovery modlarını denedim normal açılmadı hiç.

Hocam dediğiniz gibi yaptım Magisk kuruldu teşekkür ederim. Ama şimdi de telefonu açamıyorum hep TWRP mod açılıyor. Sistem, kapat, recovery modlarını denedim normal açılmadı hiç.
Hocam sistem brick olmuş isterseniz EFT ve Modem yedeği alıp Custom ROM kurun yada TWRP silinicek olarak Stock ROM kurun.

Magisk.apk'nın sonunu silip magisk.zip yapacaksınız. Magisk.apk'yı ziplemeyeceksiniz.
Telefon kendi kendinde açılıp açılıp kapanıyor ama Samsung ekranından öteye gitmiyor. Samsung ekranı açılıyor sonra telefon titreşiyor kapanıyor sonra tekrar açılıyor... Kısır döngüye girdi.

Hocam sistem brick olmuş isterseniz EFT ve Modem yedeği alıp Custom ROM kurun yada TWRP silinicek olarak Stock ROM kurun.
Onları nasıl yapacağımı bilmiyorum da öğreniriz neyse. Şu an dersim başladı, yarın ilgileneyim bari.

@Dejuf

Hocam bence EFS ve Modem yedeği alıp güzel bi Custom ROM kurun hem cihazınız rahatlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…