D Dejuf Kilopat İnternet Kurdu Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 2.915 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2022 #41 Archley dedi: Hocam bence EFS ve Modem yedeği alıp güzel bi Custom ROM kurun hem cihazınız rahatlar. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam onu da deneyeceğim. Tıkandığım yerlerde yine sizlere başvururum, teşekkürler. Archley dedi: Hocam bence EFS ve Modem yedeği alıp güzel bi Custom ROM kurun hem cihazınız rahatlar. Genişletmek için tıkla... Hocam yedekle kısmında EFS (3 MB) seçeneği var ama modem yok.
Archley dedi: Hocam bence EFS ve Modem yedeği alıp güzel bi Custom ROM kurun hem cihazınız rahatlar. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam onu da deneyeceğim. Tıkandığım yerlerde yine sizlere başvururum, teşekkürler. Archley dedi: Hocam bence EFS ve Modem yedeği alıp güzel bi Custom ROM kurun hem cihazınız rahatlar. Genişletmek için tıkla... Hocam yedekle kısmında EFS (3 MB) seçeneği var ama modem yok.
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 21 Temmuz 2022 #42 Dejuf dedi: Tamam hocam onu da deneyeceğim. Tıkandığım yerlerde yine sizlere başvururum, teşekkürler. Hocam yedekle kısmında EFS (3 MB) seçeneği var ama modem yok. Genişletmek için tıkla... Her cihazda olmayabilir, normaldir.
Dejuf dedi: Tamam hocam onu da deneyeceğim. Tıkandığım yerlerde yine sizlere başvururum, teşekkürler. Hocam yedekle kısmında EFS (3 MB) seçeneği var ama modem yok. Genişletmek için tıkla... Her cihazda olmayabilir, normaldir.
D Dejuf Kilopat İnternet Kurdu Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 2.915 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2022 #43 Polorchen dedi: Her cihazda olmayabilir, normaldir. Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman yedeği alıyorum şimdi. Bir de stock rom nasıl kuracağımı anlatırsanız çok makbule geçer. Sizleri de darladım hakkınızı helal edin.
Polorchen dedi: Her cihazda olmayabilir, normaldir. Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman yedeği alıyorum şimdi. Bir de stock rom nasıl kuracağımı anlatırsanız çok makbule geçer. Sizleri de darladım hakkınızı helal edin.
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 21 Temmuz 2022 #44 Dejuf dedi: Tamam o zaman yedeği alıyorum şimdi. Bir de stock rom nasıl kuracağımı anlatırsanız çok makbule geçer. Sizleri de darladım hakkınızı helal edin. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok hocam. Rehber: Samsung cihazlara stock ROM kurulumu
Dejuf dedi: Tamam o zaman yedeği alıyorum şimdi. Bir de stock rom nasıl kuracağımı anlatırsanız çok makbule geçer. Sizleri de darladım hakkınızı helal edin. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok hocam. Rehber: Samsung cihazlara stock ROM kurulumu
D Dejuf Kilopat İnternet Kurdu Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 2.915 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2022 #45 Polorchen dedi: Sıkıntı yok hocam. Rehber: Samsung cihazlara stock ROM kurulumu Genişletmek için tıkla... S7 Edge stock rom dosyasına nereden ulaşabilirim hocam? Malum az önce TWRP dosyasında bayağı bir sıkıntı çektim.
Polorchen dedi: Sıkıntı yok hocam. Rehber: Samsung cihazlara stock ROM kurulumu Genişletmek için tıkla... S7 Edge stock rom dosyasına nereden ulaşabilirim hocam? Malum az önce TWRP dosyasında bayağı bir sıkıntı çektim.
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 21 Temmuz 2022 #46 Dejuf dedi: S7 Edge stock rom dosyasına nereden ulaşabilirim hocam? Malum az önce TWRP dosyasında bayağı bir sıkıntı çektim. Genişletmek için tıkla... Download firmware updates for your Samsung mobile phone and tablet Download the most recent firmware updates for your Samsung Galaxy phone and tablet for free. Browse our Samsung Galaxy firmware archive. www.sammobile.com SamFirm ile indirin.
Dejuf dedi: S7 Edge stock rom dosyasına nereden ulaşabilirim hocam? Malum az önce TWRP dosyasında bayağı bir sıkıntı çektim. Genişletmek için tıkla... Download firmware updates for your Samsung mobile phone and tablet Download the most recent firmware updates for your Samsung Galaxy phone and tablet for free. Browse our Samsung Galaxy firmware archive. www.sammobile.com SamFirm ile indirin.
D Dejuf Kilopat İnternet Kurdu Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 2.915 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2022 #47 Polorchen dedi: Download firmware updates for your Samsung mobile phone and tablet Download the most recent firmware updates for your Samsung Galaxy phone and tablet for free. Browse our Samsung Galaxy firmware archive. www.sammobile.com SamFirm ile indirin. Genişletmek için tıkla... Hocam Türkiyeyi bulamadım nasıl olacak?
Polorchen dedi: Download firmware updates for your Samsung mobile phone and tablet Download the most recent firmware updates for your Samsung Galaxy phone and tablet for free. Browse our Samsung Galaxy firmware archive. www.sammobile.com SamFirm ile indirin. Genişletmek için tıkla... Hocam Türkiyeyi bulamadım nasıl olacak?
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 21 Temmuz 2022 #48 Dejuf dedi: Hocam Türkiyeyi bulamadım nasıl olacak? Genişletmek için tıkla... Hocam zaten ben size Türkiye'yi attım.
Dejuf dedi: Hocam Türkiyeyi bulamadım nasıl olacak? Genişletmek için tıkla... Hocam zaten ben size Türkiye'yi attım.
D Dejuf Kilopat İnternet Kurdu Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 2.915 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2022 #49 Polorchen dedi: Hocam zaten ben size Türkiye'yi attım. Genişletmek için tıkla... Doğru, şu an kendimi gerizekalı gibi hissediyorum
Polorchen dedi: Hocam zaten ben size Türkiye'yi attım. Genişletmek için tıkla... Doğru, şu an kendimi gerizekalı gibi hissediyorum
D Dejuf Kilopat İnternet Kurdu Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 2.915 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2022 #50 Polorchen dedi: Hocam zaten ben size Türkiye'yi attım. Genişletmek için tıkla... Şöyle yazıyor anlayamadım :
Polorchen dedi: Hocam zaten ben size Türkiye'yi attım. Genişletmek için tıkla... Şöyle yazıyor anlayamadım :