S7 için bileklik veya saat önerisi

TRBozkurt

Kilopat
Bbaşlıkta da belirttiğim gibi aslında gönül ister ki Galaxy Watch vb. bir akıllı saat alalım ama ne yazık ki o kadar para bir saate vermeyi düşünmüyorum. Aslında ben Mi Band 3 düşünüyordum ama Samsung health uygulaması ile optimize olmuyor şimdi bilekliği alırken 2 sağlık uygulaması çok yersiz olacağını düşündüğüm için, nedense başka arayışlara yada Mi Band 3 için çözüm aramaya başladım.

Bütçe çok yüksek değil 200 liraya kadar S7 cihazım ve Samsung health uygulaması ile optimize çalışabilecek. Bana saat bildirim gibi şeyleri gösterebilecek, elimi yıkarken vs gibi durumlarda suya dayanabilecek bir bileklik yada saat arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mi band 3 çok iyi tercih olur. Mi fit uygulamasıyla telefonunuza bağlanıyor.Suya dayanıklı ve estetik görünüşlü olması mi band 3'ü bütçenize göre en iyi tercih yapıyor. Gear watch de 11.11 indirimine özel 135 tl civarındaydı, eğer almak isterseniz bir bakın derim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı