S7 mi? A5 2017 mi? C5 Pro mu?

C5 pro mu ? A5 2017 mi ?

• A5 2017

Oy: 1 100,0%
  • C5 Pro

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    1

Bahadır34

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Ben bu üç modelden en çok S7'yi istiyorum fakat pembe çizgi vb. kronik hatalardan korkuyorum. Böyle bir sorun olduğunda servisler yardımcı olmuyor diyen çok fazla kişi var. Eğer S7 alamazsam; A5 2017 mi? C5 pro mu?
Tabii J5 Pro ve J7 Prime da olabilir ama J5 Pro'nun 2 GB RAM ve arka tasarımı tatmin etmedi.
J7 Prime neden ilgilenmedim ben de bilmiyorum :D Benim için önemli kriterler uzun ömürlü olsun, stabil olup zamanla donma vb. olaylar yaşatmasımı istemem. Model önerebilirsiniz, maksimum 2300 TL bütçem vardır. Model önerirken Samsung'dan başka marka önermeyin. Samsung Türkiye Garantili alacağım ve tek SIM kartlı modellerini önerirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
S7 bu modellerden kat kat daha iyi bir telefon. Pembe çizgi sorunu olursa ekranda darbe yoksa büyük ihtimal servis kabul edecektir sorunu, ne olur olmaz siz yine de Samsung müşteri hizmetlerine sorun. C5 PRO ve A5 2017 modeli arasından C5 PRO fiyat performans olarak daha mantıklı ama batarya kapasitesi biraz az açıkçası yine de 1 günü çıkaracaktır fakat A5 2017 gibi batarya olarak iyi olmaz, keşke C5 PRO o batarya kapasitesi kullanmışken panel olarak 720P Amoled ekran kullansaydı ciddi derecede batarya performansı çok daha iyi olurdu. J5 PRO ve J7 Prime arasında ise J5 PRO kamera ve ekran olarak daha iyi bir model, Amoled ekran avantajı nedeniyle J5 PRO modelinin çözünürlük olarak J7 Prime 1080P olsa da PLS ekran kullandığı için parlaklık olarak J5 PRO modeline göre iyi değil. Batarya performansı da iyi bir model J5 PRO 720P ekrandan dolayı, ayrıca ön kamera ve arka kamerada da J5 PRO daha iyi ve tek elle kullanım içinde ideal bir model. Kamera olarak C5 PRO ve A5 2017 modelleri ön ve arka kamera olarak J5 PRO ve J7 Prime modelinden daha iyidirler. Performans ve donanım olarak ise bu 4 model birbiriyle oldukça yakın. J5 PRO modelindeki 2 GB RAM yeterli olur, ancak yüksek olması daha iyi olurdu. C5 PRO modeli de Samsung garantili bir ürün değil, ithalat garantilidir.

Yukarıda gerekli açıklamayı üstat vermiş. :)

Küçük bir ekleme yapmak gerekirse pembe ekran sorunu Edge modellerinde çıkıyor. Normal S7'de bu sorunu yaşayanları duymadım. Ayrıca bu sorunu yaşayan Edge kullanıcılarına garanti kapsamında cihazlarını onardılar. S7 alacak bütçe varsa kesinlikle diğer modellere bakmaya gerek yok.

Ayrıca TR garantili almayı düşünüyorsanız C serisine bakmayın.

Pembe çizgi sorunu S7'nin Edge modelleri için olan bir sorundu, yani düz S7 de böyle bir sorun yok. Sorumuza gelirsek bence burada S7 açık ara galip olacaktır.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı