S7 yan metal çizilmesi

Camnow

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bir kaç gün önce telefonumu çok kısa mesafeden koltuğun üstünden yere düşürdüm ve kenarında 2 bölgede çizikler ortaya çıktı. Bu sebepten dolayı değişim isteyebilir miyim? Çünkü çok alçak bir mesafeden düşürdüm ve kabı vardı üstünde. İyi sosyaller.

Benim de ilk kılıfıma göre çok çok daha iyi telefonun çerçevesini koruyan bir kılıf kullanıyorum.
Bazı insanları hiç anlamıyorum. Adamın elinde Note 5 var kılıfsız koruyucusuz kullanıyor. İşin ilginç yanı telefonda hiç çizik olmaması, uzaktan öyle görünüyor en azından.

Benim de ilk kılıfıma göre çok çok daha iyi telefonun çerçevesini koruyan bir kılıf kullanıyorum.
Bazı insanları hiç anlamıyorum. Adamın elinde Note 5 var kılıfsız koruyucusuz kullanıyor. İşin ilginç yanı telefonda hiç çizik olmaması, uzaktan öyle görünüyor en azından.
Kişisel görüş biz karışamayız adam 2800-3600 TL verip o ekrandan tam performans almak istiyor ya da o kadar para verdim bir de kılıf mı kullanacağım diyor ve kullanmıyor bu onun malı ve kişisel tercihi ha ben s6 edge kullanıyorum bir yıldır daha kılıfsız elime almadım ama büyük ihtimal seneye kılıf çıkar :)

Ben de dostum telefonu yeni aldım ama hiç kılıfsız kullanmadım. 2 yıl sonra ben de çıkaracağım. Peki telefonun arkası çizilirse satarken değeri çok düşer mi? Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı