S8 kaç yıl gider?

Öbür telefon ne?

Teyzem çok kırdı . Ama tamir edildi. Onun dışında bataryayı bilemem. Eğer uzun götürmezse değiştiririm.
Birde samsung telefonları bir kaç yıl sonra yavaşlatıyor. Onu durduran uygulama var mı?
Telefon yavaşlamaz. Ekranı filan orijinal değildir o halde. Yan sanayi ekranları ben sevmiyorum dokunmatikleri filan ayarlaması zor oluyor. Uzun götürmezse değil de, Şarjı varken kapanmaya başlayınca mecbur değiştirtiyor zaten kendisini.

Kesinlikle işini fazlasıyla görecektir. Eğer ben araştırırım, ederim dersen özel yazılımlar (Custom ROM) yükleyerek hem telefonunun yazılımını güncelleştirebilir, hem de telefonunun performansını arttırabilirsin. Daha 2 gün önce geliştirici olan arkadaşlarım S8/S8+/N8 ailesi için Samsung OneUI 3.1'i yayınladılar. Yazılım, Samsung'un kendi hazırladıklarından bile daha stabil.

Olur vallaha. Ne kadar uzun götürürse o kadar iyi.

Şu konuyu ve özellikle aşağı alıntıladığım kısımlarını dikkatlice oku. Eğer sana uyuyorsa yükleme yap. Bir kaç gün içinde v2.1 sürümü yayınlanacak bazı patch fixlere sahip. Yükleme için bu 2.1 sürümünü de bekleyebilirsin, istersen. Geliştiricileri çok yakın arkadaşlarım olur. Bir sorun vs. varsa yardımcı olurum.

Ekran görüntüleri de bu linkte bulunmakta.

İşlemcisi ve genel olarak sistem özellikleri iyi bir telefon. Android 9 yüklü olduğunu varsayıyorum ve günümüz şartları adına istediğiniz işi tıkır tıkır yapacağına eminim.

6 aydan fazladır S8 kullanıyorum iPhone 7'den geçiş yapmışdım başlarda 7 mi çok arasamda ilk defa bir Android bana IOS'u unutturdu. Gayet seri ve hızlı cihaz kamerası Huawei ve Xiaomi'den üstün tonlar net. Pek oyun oynamanı tavsiye etmem kronik AMOLED yanığı olayı başgösteriyor satın aldığım çocuk PUBG bağımlısı olduğu için tüfek hala duruyor ama cihaza ısındığım için dikkate bile almıyorum ha bu arada Xiaomi ve Huawei de kullandım ama gram ısınamadım tek üstün yanları şarj konusu idi. TR cihazı ise ROM kur geç saf Android olsun pixel Experience olsun hades ROM olsun hepside çok güzel ROM'lar beğenmiştim.

ROM geliştiricileri Türk mü yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…