Leonidas02
Kilopat
- Makaleler
- 4
Arkadaşım kullanıyordu, geçen yıl değiştirdi. Her fırsatta yetmediğini söylüyordu (özellikle kamera). Bütçenize bağlı bu konu aslında.
1
12'yim bence sorun yok.
Teyzeme 2017 yılında S8 alındı ve 4 yıldır kullandı. Şimdi yeni telefon aldı kendisine ve ben S8'i istedim. Amacım müzik dinlemek, sosyal medyada takılmak ve pes ya da FIFA gibi oyunlar oynamak. Bu telefon beni 2-3 yıl daha götürür mü? Özelliklerine baktığımda istediğim telefon daha yeni ama S8 eziyor özellik konusunda. Yani 1080 gibi düşünebiliriz. Birisi 3060 birisi 1080 Ti. Ne kadar götürebilir bu şekilde? 2 yıl idare etse yeter 8'inci sınıfta yeni telefon alırım zaten.
Teyzem çok kırdıBataryası bir yenilenme isteyecektir. Onun dışında düşürmezsen kırmazsan gider bayağı. Bataryayı da kesinlikle servis bataryası ile değiştirin.
Teyzem çok kırdı. Ama tamir edildi. Onun dışında bataryayı bilemem. Eğer uzun götürmezse değiştiririm.
Bir de Samsung telefonları birkaç yıl sonra yavaşlatıyor. Onu durduran uygulama var mı?
Ban.(!)1
12'yim bence sorun yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.