P Paister Megapat Katılım 12 Ağustos 2014 Mesajlar 982 17 Temmuz 2018 #21 Melih ALBAYRAK dedi: Sallamayınız. 8 aylık İphone cihazımda kalan batarya ömrü %96. Batarya kullanılmaya başladıktan sonra kapasite düşmeye başlar. Öyle 6 ay sonra başlar felan diye bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Umarım bozulmaz. Sonuçta o kadar para baydım en korktuğum şey. Astrea Virgo dedi: Evet değiştirirler. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler garantisi bitmesine 1-2 ay kala göndereyim o zaman.
Melih ALBAYRAK dedi: Sallamayınız. 8 aylık İphone cihazımda kalan batarya ömrü %96. Batarya kullanılmaya başladıktan sonra kapasite düşmeye başlar. Öyle 6 ay sonra başlar felan diye bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Umarım bozulmaz. Sonuçta o kadar para baydım en korktuğum şey. Astrea Virgo dedi: Evet değiştirirler. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler garantisi bitmesine 1-2 ay kala göndereyim o zaman.
Umutciiftci Hectopat Katılım 26 Ocak 2015 Mesajlar 127 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2018 #22 Paister dedi: Garantisi bitmeden 1-2 ay önce sorun yoksa bile götürsem batarya değişimi vb. değişimler gerçekleşir mi? Eğer bataryası bozulmaya başladı vs. desem. Genişletmek için tıkla... Benim 2.5 saat ekran açık süresi veren S7 için iyi çalışıyor diyip geri gönderdiler
Paister dedi: Garantisi bitmeden 1-2 ay önce sorun yoksa bile götürsem batarya değişimi vb. değişimler gerçekleşir mi? Eğer bataryası bozulmaya başladı vs. desem. Genişletmek için tıkla... Benim 2.5 saat ekran açık süresi veren S7 için iyi çalışıyor diyip geri gönderdiler