S9+'dan S21 FE geçmeye değer mi?

S9+ kullanıyorum telefondan memnunum ancak bataryası 4-5 saat ekran süresi veriyor ve yetersiz geliyor. Oyunlarda da yetersiz kalıyor. S21 FE geçmeye değer mi? Yaza kadar biraz daha biriktirip üstüne 2 ay daha çalışıp ekim ayında tüm paramla yeni çıkacak iPhone veya S23 Ultra mı almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefon genel olarak yeterliyse kullanıma devam etmek yahut pil değişimi daha mantıklı diye düşünüyorum zira kullandığınız telefon halen çok iyi, ancak yeni bir amiral gemisine geçmek de mantıksız değil.

Telefon genel olarak yeterliyse kullanıma devam etmek yahut pil değişimi daha mantıklı diye düşünüyorum zira kullandığınız telefon halen çok iyi, ancak yeni bir amiral gemisine geçmek de mantıksız değil.
Telefonun içinin açılmasını sevmiyorum nedeni kamera lenslerine hep toz gelecek. Telefon çıkalı 5 sene olmuş orijinal bataryayı bulmak imkansız bulunsa bile 5 senedir yatan bataryadan ne kadar hayır gelir orası tartışılır. Kimseye güvenmiyorum Türkiye'de işini doğru düzgün yapan insan yok.

Telefonun içinin açılmasını sevmiyorum nedeni kamera lenslerine hep toz gelecek. Telefon çıkalı 5 sene olmuş orijinal bataryayı bulmak imkansız bulunsa bile 5 senedir yatan bataryadan ne kadar hayır gelir orası tartışılır. Kimseye güvenmiyorum Türkiye'de işini doğru düzgün yapan insan yok.
O zaman elinizden geldiğince para biriktirip istediğiniz bir modele geçmeye bakın hocam.

Asla S21 FE almaya değecek bir model değil. Bizzat kullanan biri olarak kamerası haricinde asla değmez.

Neden bence gayet değecek model kamerası kesinlikle çok iyi, onun haricinde ortalama 2026-2027 yılına kadar güncelleme alacak telefon, tek eksiği batarya problemi oda güncelleme ile isterse Samsung 1.5 gün prize takmadan kullandırtabiliyor.

Telefon oyun harici tüm işlemlere rahatlıkla gelecek bir telefon, oyunda ise ağır oyunlar olmadığı sürece oynanıyor 👍

Bende kullanıyorum 👍

S21 FEden sonra anca S23'e geçerim öyle diyeyim S22 bile geçmem.

Aynı kafadayız telefonun içi açılıyorsa parça değişiyorsa o telefonu kullanmam o yüzden 2. Ellede işim olmaz 👍

S21 FE geçmeye değmez daha güncel cihazlar almak daha iyi olur da idaretenlikte olsa GSM iletişim iş görebilir. Ben 2. el S7 almıştım. O zamanlar direkt göndermiştim. Önceki kullanıcısı bayağı yormuştu batarya 1.5 saat zor dayanıyordu bataryayı değiştirdikten sonra 6 saat ekran süresi alıyordum. (6 ayda garanti veriyorlar)

Neden bence gayet değecek model kamerası kesinlikle çok iyi, onun haricinde ortalama 2026-2027 yılına kadar güncelleme alacak telefon, tek eksiği batarya problemi oda güncelleme ile isterse Samsung 1.5 gün prize takmadan kullandırtabiliyor.

Telefon oyun harici tüm işlemlere rahatlıkla gelecek bir telefon, oyunda ise ağır oyunlar olmadığı sürece oynanıyor 👍

Bende kullanıyorum 👍

S21 FEden sonra anca S23'e geçerim öyle diyeyim S22 bile geçmem.

Aynı kafadayız telefonun içi açılıyorsa parça değişiyorsa o telefonu kullanmam o yüzden 2. Ellede işim olmaz 👍
2 aylık deneyimim sonunda 3 yıllık Mi A3 ile hissedilir farkları kamera ve 120 hz ekran.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı