HalimYlmz Centipat Katılım 24 Mart 2024 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2024 #1 Samsung S9 FE+ model tabletimde not alırken bir anda tabletim dondu ve dokunmatiği çalışmaz hale geldi. Kalem de dokunmatiği çalıştırmıyor sadece kalemin tuşu çalışıyor. Tabletin dokunmatiği aktif olmadığı için tabletimi kapatamıyorum.
Samsung S9 FE+ model tabletimde not alırken bir anda tabletim dondu ve dokunmatiği çalışmaz hale geldi. Kalem de dokunmatiği çalıştırmıyor sadece kalemin tuşu çalışıyor. Tabletin dokunmatiği aktif olmadığı için tabletimi kapatamıyorum.
miçobaba Hectopat Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 3.586 Makaleler 3 Çözümler 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2024 #2 Ses ve tablet kapama tuşlarına basılı tutunca düzelmesi lazım. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS HalimYlmz Centipat Katılım 24 Mart 2024 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2024 #3 miçobaba dedi: Ses ve tablet kapama tuşlarına basılı tutunca düzelmesi lazım. Genişletmek için tıkla... Düzelmiyor ses ve güç tuşuna basınca kapat yeniden başlat seçeneği geliyor fakat tıklanmıyor Artı 0 Eksi
miçobaba dedi: Ses ve tablet kapama tuşlarına basılı tutunca düzelmesi lazım. Genişletmek için tıkla... Düzelmiyor ses ve güç tuşuna basınca kapat yeniden başlat seçeneği geliyor fakat tıklanmıyor
whycat Decapat Katılım 24 Kasım 2022 Mesajlar 613 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri * Intel(R) Iris(R) Graphics 540 Cinsiyet Diğer 15 Kasım 2024 #4 HalimYlmz dedi: Düzelmiyor ses ve güç tuşuna basınca kapat yeniden başlat seçeneği geliyor fakat tıklanmıyor. Genişletmek için tıkla... Uzun bir süre basılı tut kendini otomatik kapatması gerekiyor. Artı 0 Eksi
HalimYlmz dedi: Düzelmiyor ses ve güç tuşuna basınca kapat yeniden başlat seçeneği geliyor fakat tıklanmıyor. Genişletmek için tıkla... Uzun bir süre basılı tut kendini otomatik kapatması gerekiyor.
KS KS HalimYlmz Centipat Katılım 24 Mart 2024 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2024 #5 MeowFlix dedi: Uzun bir süre basılı tut kendini otomatik kapatması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Kapattım açtım şu an çalışıyor teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
MeowFlix dedi: Uzun bir süre basılı tut kendini otomatik kapatması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Kapattım açtım şu an çalışıyor teşekkür ederim.