S9 FE Plus Galaxy'den iPad A16 modeline geçilir mi?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 2070 İntel Core i7 (10.nesil) 32GB Ram Excalibur G900
Geçen sene Samsung Galaxy Tab S9 FE Plus aldım ama beni kendinden çok soğuttu o yüzden iPad A16 almayı düşünüyorum satıp çünkü iPad ile Apple ürünlerimi de ekosistemle kullanabiliyorum ama ekranının boyutunun daha küçük olması ve ekranının lamine olmadığından dolayı biraz kararsızım tableti not almak günlük işler ve CapCut'tan basit video yapmak için kullanacağım. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Çok bir fark olmayacaktır ama geçilebilir.

Ekranın lamine olmayışı kalem ile sese sebep oluyor ve insanı ekranda sıkıntı mı var esniyor noluyo dedirtiyor yoksa kullanınca insan alışıyor lamine oluşu, A16 exynos 1380 e göre belli bir fark sunar ama dediğiniz gibi 12.4inçe 10.9inç yani sizin artı ve eksilerini yan yana koyup karar vermelisiniz.

Ekranın lamine olmayışı kalem ile sese sebep oluyor ve insanı ekranda sıkıntı mı var esniyor ne oluyor dedirtiyor yoksa kullanınca insan alışıyor lamine oluşu, A16 Exynos 1380'e göre belli bir fark sunar ama dediğiniz gibi 12.4inçe 10.9inç yani sizin artı ve eksilerini yan yana koyup karar vermelisiniz.

Çok fark etmedim mağazada açıkçası, kalem ıle yazı arasında boşluk çok var mı yoksa çok ufak mı?

Çok fark etmedim mağazada açıkçası, kalem ıle yazı arasında boşluk çok var mı yoksa çok ufak mı?
Dikkat edince el ile veya bakınca belli oluyor da sonuçta sıkıntı yok başka bir ekran teknolojisi asıl düşüneceğiniz şeyler
-A16 vs exynos 1380
  • IpadOS vs oneui
  • 12.4inç vs 10.9inç
-( eğer umursuyorsanız) apple pencil vs s pen

S9fe den ipad air m2 ye geçtim ben memnunum ekran,işlemci,arayüz falan olarak ama s9fe+ ten ipad 11 size kalmış.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı