Alperen Maçka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 2.102 Çözümler 2 19 Ekim 2020 #21 AsK3R dedi: Şekerli olması sıkıntı yaratabilir hocam. Garanti varsa götürün derim. Suyla yıkayınca şeker çözünecek ama su buharlaştığında şeker tekrar kalacaktır. Genişletmek için tıkla... Garanti? WTC dedi: En iyisi pirince yatırmak. 1-2 gün sonra toparlar. Genişletmek için tıkla... İçinde şeker kalmış ne pirinci?
AsK3R dedi: Şekerli olması sıkıntı yaratabilir hocam. Garanti varsa götürün derim. Suyla yıkayınca şeker çözünecek ama su buharlaştığında şeker tekrar kalacaktır. Genişletmek için tıkla... Garanti? WTC dedi: En iyisi pirince yatırmak. 1-2 gün sonra toparlar. Genişletmek için tıkla... İçinde şeker kalmış ne pirinci?
wake up to reality Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Kasım 2018 Mesajlar 1.035 Çözümler 2 19 Ekim 2020 #22 Burhanglrsoy dedi: Kürdana peçete geçirip temizledim evet, geçmedi maalesef. Şeker kaldı içinde sanirim. Suyla yıkasam bir şey olur mu acaba? Genişletmek için tıkla... S9+'ta IP68 sertifikası var diye biliyorum. 5dk suda yıkayabilirsiniz bence. wake up to reality dedi: S9+'ta IP68 sertifikası var diye biliyorum. 5dk suda yıkayabilirsiniz bence. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Burhanglrsoy dedi: Kürdana peçete geçirip temizledim evet, geçmedi maalesef. Şeker kaldı içinde sanirim. Suyla yıkasam bir şey olur mu acaba? Genişletmek için tıkla... S9+'ta IP68 sertifikası var diye biliyorum. 5dk suda yıkayabilirsiniz bence. wake up to reality dedi: S9+'ta IP68 sertifikası var diye biliyorum. 5dk suda yıkayabilirsiniz bence. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
A AsK3R Kilopat Katılım 29 Temmuz 2016 Mesajlar 237 26 Ekim 2020 #23 Alperen Maçka dedi: Garanti? İçinde şeker kalmış ne pirinci? Genişletmek için tıkla... Hocam muhtemelen sonuca ulaşmışsınızdır ancak garanti derken garanti süresi devam ediyorsa demek istedim.
Alperen Maçka dedi: Garanti? İçinde şeker kalmış ne pirinci? Genişletmek için tıkla... Hocam muhtemelen sonuca ulaşmışsınızdır ancak garanti derken garanti süresi devam ediyorsa demek istedim.
Alperen Maçka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 2.102 Çözümler 2 26 Ekim 2020 #24 AsK3R dedi: Hocam muhtemelen sonuca ulaşmışsınızdır ancak garanti derken garanti süresi devam ediyorsa demek istedim. Genişletmek için tıkla... Kola dökmek garantiye girer mi?
AsK3R dedi: Hocam muhtemelen sonuca ulaşmışsınızdır ancak garanti derken garanti süresi devam ediyorsa demek istedim. Genişletmek için tıkla... Kola dökmek garantiye girer mi?
Jacksonstorm Kilopat Katılım 18 Haziran 2018 Mesajlar 253 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 İ5 12400F 32GB RAM Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2020 #25 Alperen Maçka dedi: Kola dökmek garantiye girer mi? Genişletmek için tıkla... Kullanıcı hatasıdır girmez. Anlamazlarsa sorun olmaz.
Alperen Maçka dedi: Kola dökmek garantiye girer mi? Genişletmek için tıkla... Kullanıcı hatasıdır girmez. Anlamazlarsa sorun olmaz.
ATASEVERR Megapat Katılım 7 Ocak 2017 Mesajlar 190 Çözümler 1 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2020 #26 Eleman su demiş şaka dır inşallah Kolanya kullan damlat içine de işlese sıkıntı olmaz.