S9 Plus vs iPhone 7 Plus

Samsung S9 Plus mı iPhone 7 Plus mı?

• Samsung S9 Plus

Oy: 14 82,4%
  • İPhone 7 Plus

Oy: 3 17,6%

• Oy verenlerin toplamı
    17

Mokkom

Hectopat
Öncelikle merhabalar. Siz olsanız bu zamanda hangi cihazı alırsınız? Arada PUBG oynarım. Resim çekmeyi severim. En çok kafama takılan soru şu acaba s9'a kaç yıl daha güncelleme gelir? Hangi cihaz beni daha uzun yıllar götürür. Şimdiden söyleyeyim ikinci el telefon almayı düşünmüyorum. Teşekkürler.

İkisi arasında S9 Plus çok daha yetenekli bir cihaz ancak Android 10'u alıp güncelleme almayı keser diye düşünüyorum. Android sürüm güncellemesi ile çok önemli yenilikler gelmiyor. Stabil çalıştıktan sonra sıkıntı yok. Güvenlik güncellemelerini ise almaya devam eder.

Bildiğim kadarıyla S8 ve Note 8 son güncellemelerini aldı. S9'da büyük ihtimalle 2 sene falan alır. Ondan sonra düz kullanıp gidersiniz. İphone tarafı 6S'e bile en son güncellemeleri sunuyor. Yani 4-5 yıl alır 7 Plus. Android Q örneğin Samsung'un 8 serisine gelmedi ama İphone tarafında da en azından 8 Plus veya XR alınmalı bence.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı