S9 vs iPhone 7s vs 7 Plus

Bay kararsız 2

Hectopat
S9 ve iPhone 7 arasında kaldım. Aslında hiç düşünmeden S9 alacaktim özelliklere bakarak fakat batarya sorunu olduğunu söylüyor herkes, bana iphone 7'yi tavsiye etti coğu kişi. Özellik açısından iPhone 7, S9'a kıyasla baya geride kalmış gibi gözüküyor. Telefonu haziranın sonlarında alacağım, tavsiyeleriniz neler olur bu durumda?

Son düzenleyen: Moderatör:
S9 plus biraz beni aşıyo s9 da aşıyo ama biraz zorlayıp alacaktım. S9 un elranının dayaniksiz oldugunu soyluyolar ve pahalıymış. S9 u çok övdüler batarya hariç. Bi de ben bayadır para biriktiroyorum çöp olmasıni istemem baya kararsızım
Not: şuan ki telefonum j2 2016
S9 daha iyi bir cihaz. Ancak iOS mi istiyorsunuz Android mi ona göre seçim yapın.
İOS hiç kullanmadim ve şuanki telefonum 3 yıl once aldigim samsung j2. Dusundugum telefonlar baya bunun uzerinde olack aslında 😂. O yüzden pek anlamiyorum o yükseklerde telefonun ne derece iyi olabilir.
?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı