S9 vs S9+ vs iPhone 8+

S9 vs S9+ vs iPhone 8+

• S9

Oy: 3 9,7%
  • S9+

Oy: 15 48,4%
  • iPhone 8++

Oy: 13 41,9%

• Oy verenlerin toplamı
    31
Bence iPhone 8+ alın. Çünkü iOS farklı bir deneyim ve kullanınca çok rahat hissediyorsunuz. Bende iPhone 6 var ve hala gayet akıcı. Yavaşlatma olaylarına pek takılma. Güncelleyince ben sıkıntı yaşamadım. Sadece biraz pil ömrü kısalıyor. Onu da yeni güncellemeyle düzelttiler zaten. :)
iPhone su geçirme garantisi vermiyor. Bu yüzden biraz korkum var.

Her şey garanti ile olmuyor. Ben iPhone 6'yı kaç kere suya düşürdüm ama hala daha hiçbir sıkıntısı olmadan çalışıyor. iPhone 6'ya bir şey olmadığına göre iPhone 8+'ya hiçbir şey olmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Böyle ufak tefek detaylarla insanların aklını çeliyorlar zaten. iPhone fanboyu değilim fakat sırf su geçirmiyor diye bir telefonu tercih etmek saçma. 2 sene Sony Xperia Z2 kullandım ama hiç su geçirmeme özelliğinin bir faydası olmadı. Denize veya havuza düşürülmedikçe gereği de yok zaten.

Böyle ufak tefek detaylarla insanların aklını çeliyorlar zaten. iPhone fanboyu değilim fakat sırf su geçirmiyor diye bir telefonu tercih etmek saçma. 2 sene Sony Xperia Z2 kullandım ama hiç su geçirmeme özelliğinin bir faydası olmadı. Denize veya havuza düşürülmedikçe gereği de yok zaten.
Ben suya girmeyi düşünüyorum. Denizde ve havuzda çekim yapmayı düşünüyorum.

Su geçirme garantisi vermiyor derken yanlış anlamışsınız galiba olayı. S9 ve S9+'da su geçirmez lakin su ile oluşan hasarlara karşı garanti kapsamında ücretsiz destek sunmuyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı