SA: MP roleplay server önerisi

MrMajeste

Hectopat
Arkadaşlar selam. 1-2 ay önce SA: MP'de RP sunucularında oyun oynamanın zevkli olabileceğini düşündüm ve oradan Safari roleplay serverine girdim fakat az kişi vardı ve RP yapacak ortam azdı. Bende bu sebepten ötürü sanırsam en aktif kitlesi olan rina roleplay serverine geçtim fakat oyunda neredeyse 800 kişi olduğu için RP yapmayı bilmeyenler, arabalara vuranlar emotesiz RP yapan kitle bu serverda bayağı fazla. Önerebileceğiniz hala aktif oynanan bir RP serveri var mıdır?
Sa:Mp: San Andreas Multiplayer RP: RolPlay

Nineteen, Vandetta veya Vice Roleplay'i deneyebilirsiniz. Ayrıca yeni açılacak ve "tamamen" Vice City haritasında geçecek olan Sunrise Roleplay'a da bakabilirsiniz. O söylediğiniz iki sunucuda yönetim ve kitle bakımından çok kötü. "Neden laf atıyorsun?" diyecek olursanız Safari Roleplay'de yaklaşık 2000 saat, Rina Roleplay'de ise hatırı sayılır bir süre oynadım.

Dediğiniz iki sunucuda da uzun bir süre rol yapma deneyimim oldu ancak oynamanızı öneremem, Safari'nin devri bana göre 2019'da bitti, 2019'da ne partiler ne roller dönerdi. Özledim :) Devrinin bitmesinin sebebi ise bence çoğu iyi rol yapan oyuncunun bazı olaylar yaşayıp servere küsüp bırakmasından kaynaklı. Rina'da da 800 kişi olmasından dolayı haliyle çok troll oluyor. Önerebileceğim yerler Nineteen Roleplay, Vendetta Roleplay ya da Vice Roleplay'dir. Şöyle bir dipnot bırakayım; Vice Roleplay'de oynayan oyuncuların %95'i araç sürme konusunda çok yeteneksiz, araç sürerken sinir krizi geçirebilirsiniz :D Ek olarak bu sunucuların yanında bir tane daha Sunrise Roleplay adında sunucu açılacak, haritasının tamamen GTA Vice City haritasıyla birebir olacağı söyleniyor. Heyecan verici, açıldığı zaman gireceğim aşikâr.

Vice RolePlay'de sanırsam ekran kartı dolaylı birkaç sorun yaşadım farklı bir konu açacağım onun üzerine fakat Vendetta ve Nineteen RolePlay'e bakacağım. Yanıtlarınız için teşekkürler.

Bak, yıllardır SAMP oynuyorum. SAMP'ı bıraktım artık. Hem sunucular için teknik desteği yetersiz, hem de kitlesi çok kötü. Arada iyilerde vardır onlar alınmasınlar. Roleplay sunucusu istiyorsan Vendetta haricindekilere bulaşma. Diğer önerileri de umursama. Ben yine söyleyeyim, diğerlerine girersen gir. Ama ileride pişman olacağından eminim.

Nineteen, Vandetta veya Vice Roleplay'i deneyebilirsiniz. Ayrıca yeni açılacak ve "tamamen" Vice City haritasında geçecek olan Sunrise Roleplay'a da bakabilirsiniz. O söylediğiniz iki sunucuda yönetim ve kitle bakımından çok kötü. "Neden laf atıyorsun?" diyecek olursanız Safari Roleplay'de yaklaşık 2000 saat, Rina Roleplay'de ise hatırı sayılır bir süre oynadım.
Tek güzel öneri Vendetta. Emin ol, Nineteen, LSRP replikası bir sunucuydu. Şu anki durumunu bilmiyorum.. Vice için bir şey demeyeceğim.. Yani.. Bazı sorunları vardı ama düzelttiler mi bilmiyorum. Sunrise'dan kesinlikle uzak dur ki ilk ayı kapatacaklar. Sunucunun gelişiminde büyük görevleri bulunan yönetici pozisyonundaydım. Buraya bulaşma yani. (Adı, sanı duyulmamış bir sunucuyu burada önerme.)

Neler olduğunu ben bilirdim, burada Sunrise'ı savunan insanlarla ne olduğunu anlamayan forum üyeleri arasında tartışmak istemem. Siz en iyisi girmeyin. Sunrise'a girmek gibi bir hata yaparsanız tek kaybınız zamanınız olacaktır. Ha, sinirlenme garantisi de var. Ekip üyelerini tanımıyorsunuz. Ek olarak sunucuya yaptıkları hiçbir şey yok. Bunu anladıktan sonra ayrıldım.

Son düzenleme:
Vice roleplay önerebilirim, zevk alarak oynadığım bir sunucu yaklaşık 2700 saatim var. Para kasmaya odaklı oynarsan zorlanabilirsin, rol yaparak para kasmak daha uygun.

Bir şey diyeceğim roleplay ya nasıl kayıt olurum yardım eden varsa söleyebilir mi ben GTA SA SA:MP oynuyorum orada roleplay ya giriyorum closed oluyor neden söyleyebilir misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı