dorukturco Decapat Katılım 30 Ekim 2022 Mesajlar 635 Çözümler 1 Yer Toronto 20 Mart 2023 #21 denizkynkk dedi: Hocam sosyal medya da bazı videolar var geç saatte sipraiş götürdüğü için sinirlenen kuryelere dair o yüzden sorma gereği duydum. Genişletmek için tıkla... Düşüncenize saygı duyuyorum ama sonuçta kaça kadar açıksa getirmek zorunda siparişi hocam.
denizkynkk dedi: Hocam sosyal medya da bazı videolar var geç saatte sipraiş götürdüğü için sinirlenen kuryelere dair o yüzden sorma gereği duydum. Genişletmek için tıkla... Düşüncenize saygı duyuyorum ama sonuçta kaça kadar açıksa getirmek zorunda siparişi hocam.
Aurora1 Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 5.012 Çözümler 23 Yer Güney Kore 20 Mart 2023 #22 denizkynkk dedi: Hocam sosyal medya da bazı videolar var geç saatte sipraiş götürdüğü için sinirlenen kuryelere dair o yüzden sorma gereği duydum. Genişletmek için tıkla... Hocam sosyal medyaya pek de bakmamak lazım bazen. Fakat sinirlenmelerine bir nebzeye kadar hak vermek gerekiyor. Yorucu bir iş yapıyorlar. Bunu size karşı vuracağını sanmam gelen kuryenin.
denizkynkk dedi: Hocam sosyal medya da bazı videolar var geç saatte sipraiş götürdüğü için sinirlenen kuryelere dair o yüzden sorma gereği duydum. Genişletmek için tıkla... Hocam sosyal medyaya pek de bakmamak lazım bazen. Fakat sinirlenmelerine bir nebzeye kadar hak vermek gerekiyor. Yorucu bir iş yapıyorlar. Bunu size karşı vuracağını sanmam gelen kuryenin.
Z zinedinzidan Decapat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 889 Çözümler 1 20 Mart 2023 #23 denizkynkk dedi: Hocam sosyal medya da bazı videolar var geç saatte sipraiş götürdüğü için sinirlenen kuryelere dair o yüzden sorma gereği duydum. Genişletmek için tıkla... Paşaya bak ya hem sakızı geç getiriyor hemde sinirleniyor.
denizkynkk dedi: Hocam sosyal medya da bazı videolar var geç saatte sipraiş götürdüğü için sinirlenen kuryelere dair o yüzden sorma gereği duydum. Genişletmek için tıkla... Paşaya bak ya hem sakızı geç getiriyor hemde sinirleniyor.
5 579137 Hectopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 1.455 Çözümler 13 20 Mart 2023 #24 Neden ayıp olsun?
ll.Mehmed Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 840 Çözümler 1 20 Mart 2023 #25 denizkynkk dedi: Arkadaşlar, YemekSepeti üzerinden McDonald's burger siparişi vermek istiyorum ama restorant açık gözüküyor, kuryeye ayıp olur mu? Genişletmek için tıkla... Adamın işi o zaten ne ayıp olacakta
denizkynkk dedi: Arkadaşlar, YemekSepeti üzerinden McDonald's burger siparişi vermek istiyorum ama restorant açık gözüküyor, kuryeye ayıp olur mu? Genişletmek için tıkla... Adamın işi o zaten ne ayıp olacakta
UcanMuz Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 2.739 Çözümler 6 20 Mart 2023 #26 denizkynkk dedi: Hocam sosyal medya da bazı videolar var geç saatte sipraiş götürdüğü için sinirlenen kuryelere dair o yüzden sorma gereği duydum. Genişletmek için tıkla... Ona bakarsan sosyal medyada Atatürk'ün cahil olup bir işe yaramadığını bütün gün oturup rakı içtiğini söyleyenler var.
denizkynkk dedi: Hocam sosyal medya da bazı videolar var geç saatte sipraiş götürdüğü için sinirlenen kuryelere dair o yüzden sorma gereği duydum. Genişletmek için tıkla... Ona bakarsan sosyal medyada Atatürk'ün cahil olup bir işe yaramadığını bütün gün oturup rakı içtiğini söyleyenler var.
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.030 Çözümler 47 Yer Mersin 20 Mart 2023 #27 Genel olarak mesai bitimine 10 dk kala iş gelmesi hoş karşılanmıyor ama kimse niye sipariş verdin diyemez sonuçta.
Genel olarak mesai bitimine 10 dk kala iş gelmesi hoş karşılanmıyor ama kimse niye sipariş verdin diyemez sonuçta.
wus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 2.207 Çözümler 15 20 Mart 2023 #28 Getirince kuryeye kibar bir dille teşekkür edip iyi işler dilerseniz adam sinirli olsa bile yumuşar zaten edin gitsin.
Getirince kuryeye kibar bir dille teşekkür edip iyi işler dilerseniz adam sinirli olsa bile yumuşar zaten edin gitsin.
Sparus Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 736 Makaleler 3 Çözümler 2 Yer Saltak Mahallesi, Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Mart 2023 #29 denizkynkk dedi: Arkadaşlar, YemekSepeti üzerinden McDonald's burger siparişi vermek istiyorum ama restorant açık gözüküyor, kuryeye ayıp olur mu? Genişletmek için tıkla... Olmaz, işi bu sonuçta. Gece acile falan gidince de hemşirelere doktorlara vb. ayıp olması lazım, o işin gerektirdiği şartı sağlaması gerekir. Acil değilse biraz insafına kalmış, ben olsam sabahı beklerdim.
denizkynkk dedi: Arkadaşlar, YemekSepeti üzerinden McDonald's burger siparişi vermek istiyorum ama restorant açık gözüküyor, kuryeye ayıp olur mu? Genişletmek için tıkla... Olmaz, işi bu sonuçta. Gece acile falan gidince de hemşirelere doktorlara vb. ayıp olması lazım, o işin gerektirdiği şartı sağlaması gerekir. Acil değilse biraz insafına kalmış, ben olsam sabahı beklerdim.
ErrorCorrection Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 2.548 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2023 #30 denizkynkk dedi: Arkadaşlar, Yemeksepeti üzerinden McDonald's burger siparişi vermek istiyorum ama restorant açık gözüküyor, kuryeye ayıp olur mu? Genişletmek için tıkla... Biraz fazla bahşiş verirsen daha iyi olur bence.
denizkynkk dedi: Arkadaşlar, Yemeksepeti üzerinden McDonald's burger siparişi vermek istiyorum ama restorant açık gözüküyor, kuryeye ayıp olur mu? Genişletmek için tıkla... Biraz fazla bahşiş verirsen daha iyi olur bence.