dorukturco
Decapat
Hocam sosyal medya da bazı videolar var geç saatte sipraiş götürdüğü için sinirlenen kuryelere dair o yüzden sorma gereği duydum.
Düşüncenize saygı duyuyorum ama sonuçta kaça kadar açıksa getirmek zorunda siparişi hocam.
Hocam sosyal medya da bazı videolar var geç saatte sipraiş götürdüğü için sinirlenen kuryelere dair o yüzden sorma gereği duydum.
Hocam sosyal medyaya pek de bakmamak lazım bazen.Hocam sosyal medya da bazı videolar var geç saatte sipraiş götürdüğü için sinirlenen kuryelere dair o yüzden sorma gereği duydum.
Paşaya bak ya hem sakızı geç getiriyor hemde sinirleniyor.Hocam sosyal medya da bazı videolar var geç saatte sipraiş götürdüğü için sinirlenen kuryelere dair o yüzden sorma gereği duydum.
Adamın işi o zaten ne ayıp olacaktaArkadaşlar, YemekSepeti üzerinden McDonald's burger siparişi vermek istiyorum ama restorant açık gözüküyor, kuryeye ayıp olur mu?
Olmaz, işi bu sonuçta.Arkadaşlar, YemekSepeti üzerinden McDonald's burger siparişi vermek istiyorum ama restorant açık gözüküyor, kuryeye ayıp olur mu?
Arkadaşlar, Yemeksepeti üzerinden McDonald's burger siparişi vermek istiyorum ama restorant açık gözüküyor, kuryeye ayıp olur mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.