Çok garipsin. Hesap bilgisi isteyen platforma zaten hesap bilgilerini vermek zorundayız bir şeyler vermeden aktif olmaması normal ben bir şey hakkında istiyor veya o yer bunu istemiyor yazmadım ki. Masaüstü programında herhangi bir şey yapmak zorunda değilsin senin kafada hangisi canlandı bilmiyorum bizim bildiğimiz bilindik yaygın program var popüler midir belki de evet. Web üzeri giriş bilgileri mecburiyet bunu zaten biliyoruz mobil içinde aynı durum geçerli girdi bilgilerini yazarsın oyunu seçip kastırırsın. Konu bunlarla alakalı değil. Hiçbiri yasaklatmıyor o kadar sen hala orayı burayı diyorsun ne anlatmak istiyorsun anlamadım gerçekten.
Masaüstü daha iyi hiç değilse hesap girişi istemiyor uğraşmazsın bile bilgisayarı açık tuttuğun sürece arka da çalışsın şimdi bazı vatandaşlar arka planda çalışıyor VAC yasağı uygular diye yorumlayacak öyle bir şey olmuyor maalesef yıllardır boşa tartışılan konulardan biri gerçek hile yazılımından dolayı kalıcı yasaklanıp bu gibi yardımcı programları bahane ediyorlar. Kabullenmek lazım onlarda biliyor alakasız olduğunu. Steam guard'ın aktifse ver hesap bilgilerini hiçbir cacık olamaz.