Steam Saat arttırma programları güvenli mi?

1749758281612.png
bu site güvenilir popüler bir site sana 100 saatlik ücretsiz deneme veriyor girip kullanabilirsin 100 saat bitince sağ üsten renew time basıp tekrar ücretsiz 100 saat alabiliyorsun diyorsan ben arkada açıcam çalışsın haftalarca 1 2 dolar verip premimum alıp 1600 2400 saat gibi uzun süreler çalıştırıp aynı zamanda hesabı offline gösterme gibi bir kaç özellikten yararlanabilirsinç

Yani senin demeye çalıştığın şey hesabın çalınır mı?

Güvenilir bir siteden yaparsan sıkıntı olmaz ama dediğim gibi internet üzerinden yapacaksan hesap bilgilerini istiyorlar ben gördüğün gibi kullanıyorum sıkıntı da yaşamadım. Bilgisayar üzerinden GitHub'dan basit bir program ile de yapabilirsin ama sadece bilgisayarın açıkken saat kasar siteden yapmanı tavsiye ederim.

Çok garipsin. Hesap bilgisi isteyen platforma zaten hesap bilgilerini vermek zorundayız bir şeyler vermeden aktif olmaması normal ben bir şey hakkında istiyor veya o yer bunu istemiyor yazmadım ki. Masaüstü programında herhangi bir şey yapmak zorunda değilsin senin kafada hangisi canlandı bilmiyorum bizim bildiğimiz bilindik yaygın program var popüler midir belki de evet. Web üzeri giriş bilgileri mecburiyet bunu zaten biliyoruz mobil içinde aynı durum geçerli girdi bilgilerini yazarsın oyunu seçip kastırırsın. Konu bunlarla alakalı değil. Hiçbiri yasaklatmıyor o kadar sen hala orayı burayı diyorsun ne anlatmak istiyorsun anlamadım gerçekten.

Masaüstü daha iyi hiç değilse hesap girişi istemiyor uğraşmazsın bile bilgisayarı açık tuttuğun sürece arka da çalışsın şimdi bazı vatandaşlar arka planda çalışıyor VAC yasağı uygular diye yorumlayacak öyle bir şey olmuyor maalesef yıllardır boşa tartışılan konulardan biri gerçek hile yazılımından dolayı kalıcı yasaklanıp bu gibi yardımcı programları bahane ediyorlar. Kabullenmek lazım onlarda biliyor alakasız olduğunu. Steam guard'ın aktifse ver hesap bilgilerini hiçbir cacık olamaz.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı