Gölge Hayalet
Hectopat
Steam oyunlarında saat artırmak istiyorum. Birkaç program gördüm oyunu açmadan oynuyormuşuz gibi gösteriyor. Bu tarz programlar sıkıntı çıkarır mı?
Onu biliyorum onda sıkıntı yok. Bahsettiğim programlar oyunu oynamamanıza rağmen oynuyormuşsun gibi gösteriyor.Bir ara Steam Achievement Manager kullanıyordum ve sorunsuzdu. Bazı oyunları kırmızıyla gösteriyor, onlarda başarım hilesi yapılamıyor.
Ban yiyen var mı bu uygulamadan ? Hala kullanıyor musun ?Uzun süre free hour Boost sitesini kullandım bir zararını görmedim ama tavsiyem çok kullanmayın bağımlılık yapıyor :d eskiden The Forest oyununu 5 kere falan korsan bitirmiştim sonradan Steam'den satın aldım oyunda hiç saatim yok gözüküyordu sitede açık unutmuşum oyununda 400 saatim var gözüküyorinsanlar böyle olduğunu görünce tüm oyunlara böyle yaptınız zannedebilir böyle olunca da gerçekten uzun saatler oynadığınız oyunu ciddiye almayabilirler. Ben CS'de güven faktörümü arttırmak için kullanmayı denemiştim.
Ban yiyen var mı bu uygulamadan? Hala kullanıyor musun?
Bilgi nerden ? Hesap baya değerlide şimdi sudan sebeplerden ban yemesin.Başarım kazanma ve saat kasma yazılımları hesabı yasaklatmıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.