Saat en hızlı nerde satılır?

zvack

Hectopat
Makaleler
1
Saatçi bir abinin dediğine göre saatimin değeri 20 bin. 250TL’ye pilini değiştirdim dolap uygulamasında ilana koydum ama hiç etkileşim, teklif yok. Ben bu saati en hızlı şekilde nereye satabilirim?

Saatin marka modelini alabilir miyim?
Hislon 3614-132713 Bunun direkt aynısı hocam her şeyiyle foto atamıyorum boyut yüksek diyor.

Özellikleri: kordonu silikon, pilli saat, 10 atm su geçirmezlik, 48mm kasa çapı ve safir kristal camı

Benim açtığım ilan:
Dolap’ta keşfettiğime bak!

Hislon 3614-132713 Bunun direkt aynısı hocam her şeyiyle foto atamıyorum boyut yüksek diyor.

Özellikleri: kordonu silikon, pilli saat, 10 atm su geçirmezlik, 48mm kasa çapı ve safir kristal camı
Özellikleri gayet güzel ama sıfırı 20.000 iken 2.eline 20-25 verirler gibi gelmiyor. Hala üretimde olan ve sıfırı bulunan bir saat. 25'e çıkabilmesi için sıfırının piyasada kalmaması lazım.

Özellikleri gayet güzel ama sıfırı 20.000 iken 2.eline 20-25 verirler gibi gelmiyor. Hala üretimde olan ve sıfırı bulunan bir saat. 25'e çıkabilmesi için sıfırının piyasada kalmaması lazım.
Üretimi yok diye biliyorum Hislona sormuştum aynen şu cevabı vermişlerdi:

Hislon markası yaklaşık 3 yıl süre önce Merkez Saat bünyesine katılmıştır.

Merkez Saat olarak, markamızın tüm model ve koleksiyonlarını yeniledik. Görselde iletmiş olduğunuz ürün eski üreticiye aittir ve bizim koleksiyonlarımızda bulunmamaktadır.

Ancak taşıdığı marka ve kalitesi göz önüne alındığında mutlaka maddi bir değeri bulunmaktadır. Ancak bizim koleksiyonumuzda olmayan, üretimi tarafımızca gerçekleştirilmemiş ya da tarihi değeri olduğuna inandığımız ürünlerde maddi değer belirtemiyoruz.

Markamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür eder, iyi günler dileriz

Üretimi bitmiş olsa bile sıfırı bulunabiliyor. Seiko firması Seiko 5 üretimini 2 yıl önce durdurdu diye hatırlıyorum ama yine de sıfırı bulunabiliyor.

Üretimi bitmiş olsa bile sıfırı bulunabiliyor. Seiko firması Seiko 5 üretimini 2 yıl önce durdurdu diye hatırlıyorum ama yine de sıfırı bulunabiliyor.
Peki hocam ben bunu nerde satabilirim ilan verip beklemek tek çare mi? Kurumsal bir saatçi almaz mı mesela bana geniş gelen bir saat kullanamıyorum boş kalmasın.

Hocam şu an sıfırı 16.471 TL.
Pazarlık yaparım zaten Saatin değeri 20 bin indirimle 16.4 bin olmuş.

Hocam şu an sıfırı 16.471 TL.

İndirimsiz fiyatı baz alırsak 20.000. bir de edip Saat'in sitesinde zam öncesi indirim gibi bir şey yazıyor. Saatin değeri 20.000 üzerine çıkabilir. Tabii çıksa bile sıfırı piyasada tükenmedikçe fiyat, sıfır fiyatının altında olacak.

Peki hocam ben bunu nerede satabilirim ilan verip beklemek tek çare mi? Kurumsal bir saatçi almaz mı mesela bana geniş gelen bir saat kullanamıyorum boş kalmasın.

İşinin ehli bir saatçi veya antikacı cazip bir fiyata saati alabilir. İnternetten saat satışı zor. İçindeki parçalar orijinal mi cam gerçekten safir mi? Alıcı bunlardan emin olmak ister ama saatin içini açamayacağı için ve profesyonel derecede bilgisi olmadığı için emin olamaz. İyi bir saatçi saati açar parçaların orijinalliğine bakar vs. öyle bir saatçi bulursanız satmayı deneyin.

Instagram'da bilekteki_tarih diye bir hesap var. Hesabın sahibi Erk Koçak. Kendisinin YouTube kanalı da var. Instagram'dan DM atıp sorun. Mesajlara olabildiğince dönüş yapıyor.

Son düzenleme:

Seiko 5'lerin üretimi hala devam ediyor.

Saatçi bir abinin dediğine göre saatimin değeri 20 bin. 250TL’ye pilini değiştirdim dolap uygulamasında ilana koydum ama hiç etkileşim, teklif yok. Ben bu saati en hızlı şekilde nereye satabilirim?

Hocam nacizane fikrim çok nadir veya özel bir saat olmadığı sürece quartz bir saati bırakın sıfır fiyatına satmayı aşağısına bile zor satarsınız. Bu arada bu dediğim seri üretim çoğu saat için geçerli.

Kısaca sıfırını araştırmadım ama bir arkadaş 16.500 demiş. Aynı şekilde modeli de çok araştırmadım ama toplumun değerli bulduğu ya da bir özelliği sayesinde hype yakalayabilmiş bir saat değilse bu saati 10.000 civarına satabilirseniz şanslısınız diyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…