Saat kaçta ders çalışırsınız?

Plan program bahane bende, kafama ne zaman eserse çalışırdım. Kimi zaman çok ders çalışasım olurdu tek oturuşta 5-6 saat çalışırdım. Ama bazen 10 dakika oturamazdım. İnsanın moduna göre de değişiyor performansı. En iyisini kendin bilirsin.

Ben üniversite sınavına hazırlanırken 04.00-10.00 arası çalışırdım, akşam yatmadan önce de konu tekrarı yapardım. Ders çalışacak olsam da genelde sabah erken saatte kalkıp çalışıyorum, kafama daha iyi girdiğini düşünüyorum.

Lise dönemi sınava hazırlanırken ne ödev yapmışımdır ne de konu tekrarı. Sadece düzenli olmayan bir şekilde test çözmüşümdür. Konuyu zaten derste dinlemem yeter tekrar konu çalışmak benlik değil ve denedim yapamıyorum. 😅 Ödev konusunda da bazen okulda o derse kadar teneffüslerde yapardım ama özellikle son sene tamamen bıraktım neredeyse. Zaten bazı derslerde hocalar beni kontrol bile etmezdi. 😁 Ama test çözmek önemli. Hiç olmasa günlük bir iki test çözdün mü tamam. Gerçi şimdilerde yetmeyebilir. 😅

Lise dönemi sınava hazırlanırken ne ödev yapmışımdır ne de konu tekrarı. Sadece düzenli olmayan bir şekilde test çözmüşümdür. Konuyu zaten derste dinlemem yeter tekrar konu çalışmak benlik değil ve denedim yapamıyorum. 😅 ödev konusunda da bazen okulda o derse kadar teneffüslerde yapardım ama özellikle son sene tamamen bıraktım neredeyse. Zaten bazı derslerde hocalar beni kontrol bile etmezdi. 😁 ama test çözmek önemli. Hiç olmasa günlük bir iki test çözdün mü tamam. Gerçi şimdilerde yetmeyebilir. 😅

Neden yetmeyebilir?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı