Saatte bir internet kesiliyor

• Konuyu başlatan ua35
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 724

ua35

Centipat
Daha fazla  
Merhaba.

İnternette 1 saat ve yaklaşık süre takıldıktan sonra internet gidiyor. Bilgisayar Ethernet ve Wi-Fi'i bağlantıları hiç gözükmüyor. İnternet driverım güncel. Sorunu hep aygıt yöneticisinden manuel güncelleyerek yapıyorum ama 1-2 saat sonra internetten atıp hiçbir Wi-Fi'yi veya internet bağlantısını görmüyor.

Merhaba.

İnternette 1 saat ve yaklaşık süre takıldıktan sonra internet gidiyor. Bilgisayar Ethernet ve Wi-Fi'i bağlantıları hiç gözükmüyor. İnternet driverım güncel. Sorunu hep aygıt yöneticisinden manuel güncelleyerek yapıyorum ama 1-2 saat sonra internetten atıp hiçbir Wi-Fi'yi veya internet bağlantısını görmüyor.

Driver-işletim sistemi uyumsuzluğu olabilir mi? Daha önce başıma geldi.

Merhaba.

Bende de oluyor sorun. Sadece laptopta oluyor.

arkadaşlar cevaplar için sağolun ama driverlarla ilgili konu güncelleştirdim ne yaptıysam olmadı

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı