Selim C. Kilopat Katılım 23 Ocak 2016 Mesajlar 945 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Uzaklarda... Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2017 #1 Kih kih kih... Dolanırken bakın ne buldum? Techopat'ın bi konusuna bakınayım dedim. Benim tarayıcıda yazıyı sürüklediğinde, tarayıcı ilgili yazıyı yeni sekmede açarak Google'da arıyor. İşte artık yazının ne kadarını sürüklediysem, aramış Google'da. Kapatayım sekmeyi derken bi haber gözüme ilişti. Bir baktım Sabah. Dedim "Haber sitesi la bu, haber sitesi!... Niye böyle bir konu açılmış ki?" deyip bi gireyim dedim. Aboovv... Bir de ne göreyim? Yaptıkları tek işlem resmi kırpmak, yazıyı tümüyle kopyalayıp-yapıştırmak. Sormak istediğim izin alındı mıydı hocam? Yoksa stealing mi söz konusu? #Sabah | USB OTG nedir? Ne işe yarar? | #Technopat | USB OTG nedir? Ne işe yarar? Ek olarak, Technopat'taki makalede de trollük var. Güncel makale deyip, yine aynı makaleye yönlendiriyor. Haberiniz olsun...
Kih kih kih... Dolanırken bakın ne buldum? Techopat'ın bi konusuna bakınayım dedim. Benim tarayıcıda yazıyı sürüklediğinde, tarayıcı ilgili yazıyı yeni sekmede açarak Google'da arıyor. İşte artık yazının ne kadarını sürüklediysem, aramış Google'da. Kapatayım sekmeyi derken bi haber gözüme ilişti. Bir baktım Sabah. Dedim "Haber sitesi la bu, haber sitesi!... Niye böyle bir konu açılmış ki?" deyip bi gireyim dedim. Aboovv... Bir de ne göreyim? Yaptıkları tek işlem resmi kırpmak, yazıyı tümüyle kopyalayıp-yapıştırmak. Sormak istediğim izin alındı mıydı hocam? Yoksa stealing mi söz konusu? #Sabah | USB OTG nedir? Ne işe yarar? | #Technopat | USB OTG nedir? Ne işe yarar? Ek olarak, Technopat'taki makalede de trollük var. Güncel makale deyip, yine aynı makaleye yönlendiriyor. Haberiniz olsun...
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 13 Eylül 2017 #2 Trollük giderildi Havuz medyasının hit için yapmayacağı hırsızlık yok...
Selim C. Kilopat Katılım 23 Ocak 2016 Mesajlar 945 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Uzaklarda... Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2017 #3 İzin falan almadılar yani...?
1 112163 Kilopat Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 2.305 Makaleler 1 Çözümler 1 13 Eylül 2017 #4 Alırlar mı? Çoğu site Copy-Paste yapıyor zaten.