Sabahçı olmak mı öğlenci olmak mı?

Sabahçı olduğunuzda uyanıyorsunuz, okula gidiyorsunuz, eve gelince tüm gün sizin. Ancak öğlenci olduğunuzda sabah uyanıyorsunuz, yarım yamalak bir boş vaktiniz var, sonra okula gidip eve geliyorsunuz ve yine yarım yamalak bir boş vaktiniz var. Sorun burada.

Sabahçı olmak her türlü daha iyi. Hem vücut için sağlıklı hem de okul saat öğlen 1-3 gibi filan bittiğinden günün çoğu size kalıyor fakat öğlenci olunca öğlen 11-1 başlayıp akşam 7-8 gibi bittiği için sizin hayatınıza fazla vakit kalmıyor. Ayrıca aklıma şimdi geldi, artık ikili eğitim (yani sabahçı-öğlenci) sistemi kalkacak diyorlardı.

@Barney28

Sınıf olarak belirledilerse yapabileceğin bir şey yok maalesef. Şube olaraksa müdürünle konuşup sınıf değiştirirsin.

Anladım gerçi gene kötü değil ilk dersim 14 de başlıyor 18,30 da bitiyor.

Sabahçı olmak her türlü daha iyi. Hem vücut için sağlıklı hem de okul saat 3 gibi falan bittiğinden günün çoğu size kalıyor fakat öğlenci olunca öğlen 11-1 başlayıp akşam 7-8 gibi bittiği için sizin hayatınıza fazla vakit kalmıyor. Ayrıca aklıma şimdi geldi, artık ikili eğitim (yani sabahçı-öğlenci) sistemi kalkacak diyorlardı.

Umarım kalkar ya şu an hiç öğlenci olmak istemiyorum.

Arkadaşlar lisedeyim ilk defa öğlenci olacağım. Sizce öğlenci olmak nasıl?

Kişiden kişiye değişir ama ben sabahçıyı tercih ederdim. Öğlenci olunca sabah rahat oluyorsun, sınavına çalışabiliyorsun, erken kalkma derdin yok ama okuldan çıkınca havayı karanlık görmek beni bunaltıyordu. Ayrıca gün bitiyordu.

Sabahçı olmak her zaman daha iyidir bence. Günün büyük bir bölümü size kalmış oluyor, öğlenci olduğunuzda zamanınız kalmıyor.

Bir de tam gün olmak var(benim gibi). Saat 8'de okula girip akşam 5'te çıkarsınız. Ne zamanınız kalır ne de uykunuz. :D

Öğlenci olmayı çok severdim ben :D Sanırım bu konuda yalnızım. Bilmiyorum ya okuldan eve gelince ödevleri vs. yapıp yatar uyurdum. Sabah erken kalkıp, okul saatine kadar DayZ oynayıp okula giderdim :D Çok özledim ya o günleri :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı