Sabahçı ve öğlenci sistemli liseden nakil aldırılmalı mı?

icasilverballers

Hectopat
Yer
İstanbul
10. Sınıfa geçtim. Halihazırda okuduğum okula 9. sınıfın 2. döneminde nakil aldırdım ve devam ediyorum. Bizim okulun sistemi 9 ve 10'lar öğlenci, 11 ve 12'ler sabahçı olacak şekilde. Normalde nakil aldırmayı düşünüyordum ama seneye sabahçılık okul saatlerini görünce kararımı tekrar gözden geçirdim. 11. sınıfta sabah 7'de girip öğlen 1'de çıkılıyormuş. Ben normal bir tatil gününde öğlen 3 gibi anca uyanıyorum. Bu da okulun normal hayatımda yapmam gereken veya yapmak istediğim her türlü sosyal aktiviteleri veya sorumlulukları engellemediği/etkilemediği gibi üzerine bir de bana 2 saat kadar zaman kazandırdığını gösteriyor. Şu an 10. sınıftayım ve saatlerimiz öğlen 1 akşam 8 şeklinde. Sizce seneye kadar sabredip sabahçılığı mı beklemeliyim yoksa hiç beklemeden aynı bu saatlerde olan başka bir okula mı nakil aldırmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence idare edin. Ama edemem diyorsanız da okul saati uygun bir lise için birazcık araştırma yapın. Ama sadece saatten dolayı da okuldan vazgeçmeyin maksimum 180 gün gideceksiniz zaten.

10. sınıfa geçtim. Halihazırda okuduğum okula 9. sınıfın 2. döneminde nakil aldırdım ve devam ediyorum. Bizim okulun sistemi 9 ve 10'lar öğlenci, 11 ve 12'ler sabahçı olacak şekilde. Normalde nakil aldırmayı düşünüyordum ama seneye sabahçılık okul saatlerini görünce kararımı tekrar gözden geçirdim. 11. sınıfta sabah 7'de girip öğlen 1'de çıkılıyormuş. Ben normal bir tatil gününde öğlen 3 gibi anca uyanıyorum. Bu da okulun normal hayatımda yapmam gereken veya yapmak istediğim her türlü sosyal aktiviteleri veya sorumlulukları engellemediği/etkilemediği gibi üzerine bir de bana 2 saat kadar zaman kazandırdığını gösteriyor. Şu an 10. sınıftayım ve saatlerimiz öğlen 1 akşam 8 şeklinde. Sizce seneye kadar sabredip sabahçılığı mı beklemeliyim yoksa hiç beklemeden aynı bu saatlerde olan başka bir okula mı nakil aldırmalıyım?

Keşke bizim de öyle olsaydı sabah 8 de başlayıp akşam 5 de bitiyordu okul eziyet resmen.

Bence idare edin. Ama edemem diyorsanız da okul saati uygun bir lise için birazcık araştırma yapın. Ama sadece saatten dolayı da okuldan vazgeçmeyin maksimum 180 gün gideceksiniz zaten.

Sabredemem dersen aldır fakat sabrederim dersen aldırma çok iyiymiş o saatler.

Sabredeceğim. Okul evime 10 dakika mesafede. Üstelik Anadolu lisesi. Daha ne olsun ki.

Keşke öğlenci olsam. Hep hayalimdi. Sabahları söve söve kalkarsınız hocam. 7'de okula varmak için 6:30 gibi kalkmak gerek. Hele sabahın o soğuk havası yüzünüze vurup bacaklarınız tir tir titremesi berbat bir şey.

Keşke öğlenci olsam. Hep hayalimdi. Sabahları söve söve kalkarsınız hocam. 7'de okula varmak için 6:30 gibi kalkmak gerek. Hele sabahın o soğuk havası yüzünüze vurup bacaklarınız tir tir titremesi berbat bir şey.

Hocam ama okuldan 3 4 gibi çıksa evet öğlenci olmak daha mantıklı olurdu 1'de çıkıyorsa bence gayet iyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı