Sabahlamak için tavsiye

Menemenmen

Decapat
Merhaba. Yarın ailemle birlikte tatile gideceğiz. Saat 04:30'a kadar uyanık olmam lazım. Çoğunu yatakta geçireceğim ama bazen aşağı inebilirim. Ekstra olarak süre sınırı denen bir belam var, sosyal platformlarda fazla vakit geçiremem. Sabah 7'ye kadar uyumamakta sıkıntım falan yok ama çok sıkılıyorum. Uyumazken yani sabahlarken neler yapıp zamanın hızlı geçmesini sağlayabilirim?

Müzik dinleyip tavanı izleyebilirsin, uzun vadede de tavsiye ederim.

4.30a kadar uyanık kalmak çocuk oyuncağı. Tabii kişiden kişiye değişir benim önerim biraz oyun oyna sonra sıkılırsan biraz aşağı in hava al zaten kolayca zaman geçer dert etme.

Güzel bir film aç izle he tavsiye istersen hazır olaylar hortlamışken Titanic izleyip hüzünlenebilirsin.

4.30a kadar uyanık kalmak çocuk oyuncağı. Tabii kişiden kişiye değişir benim önerim biraz oyun oyna sonra sıkılırsan biraz aşağı in hava al zaten kolayca zaman geçer dert etme.
Hocam oyun oynayamıyorum süre sınırı var fakat ben laptopda gezinmeyi düşünüyorum.

Sen nasıl bir psikopatsın

Öyle demeyin hocam, bu sayede artık gece yarısı anlayabildigim seyler var. Bazen yediğim kazıkları fark ediyorum o saatlerde müzik dinlerken. Geçen gün 2 yıl önce ayrıldığım eski sevgilimin beni aldattığını anladım. Tavsiye ediyorum size de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…