Prince Of Persia Tfs
Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Sabahları kalktığımda aklımdaki tek şey gideceğim iş, okul, dershane vs. gibi yerlerde tuvaletimi nereye yapacağım, ya bulamazsam ne yaparım, nasıl izin alacağım vs.
Şimdi şöyle açıklayayım;
Sabahları kalkıp bir yere gittiğimde tuvaletim geliyor ve şaşmaz.
Sınav ya da ders varsa buna bağlı olarak stres ve de tuvaletimi nereye yapacağım stresi oluyor. Stres de boşaltımı hızlandırıyor bildiğiniz gibi. Ne yapacağımı şaşırdım. Bu hastalık mı desem ne desem beni aşırı karamsarlığa itiyor. Bu dönemde buna takmış durumdayım. Psikolojim falan bozuldu. Yaklaşık 4 hafta depresyona girdim. Daha sonra çıktığımda psikiyatriden randevu aldım ve ilaç verdi.
Kullanıp kullanmama konusunda kararsızım.
Önerisi olan, tecrübe etmiş olan, bende de var diyenler rica ediyorum yazsınlar her türlü öneriye, denemeye açığım.
Teşekkürler.
Şimdi şöyle açıklayayım;
Sabahları kalkıp bir yere gittiğimde tuvaletim geliyor ve şaşmaz.
Sınav ya da ders varsa buna bağlı olarak stres ve de tuvaletimi nereye yapacağım stresi oluyor. Stres de boşaltımı hızlandırıyor bildiğiniz gibi. Ne yapacağımı şaşırdım. Bu hastalık mı desem ne desem beni aşırı karamsarlığa itiyor. Bu dönemde buna takmış durumdayım. Psikolojim falan bozuldu. Yaklaşık 4 hafta depresyona girdim. Daha sonra çıktığımda psikiyatriden randevu aldım ve ilaç verdi.
Kullanıp kullanmama konusunda kararsızım.
Önerisi olan, tecrübe etmiş olan, bende de var diyenler rica ediyorum yazsınlar her türlü öneriye, denemeye açığım.
Teşekkürler.