Galaxes Kilopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 5.743 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2021 #11 389072 dedi: Reşit değilim. Genişletmek için tıkla... Kızarsan kaçacağım de kız olsan direk mervelere zaten ve alışsın diye taklit yapma sadece kalk napıyosan yap.
389072 dedi: Reşit değilim. Genişletmek için tıkla... Kızarsan kaçacağım de kız olsan direk mervelere zaten ve alışsın diye taklit yapma sadece kalk napıyosan yap.
3 389072 Megapat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 8.515 Makaleler 24 Çözümler 98 Yer İstanbul 17 Temmuz 2021 #12 Galaxes dedi: Kızarsan kaçacağım de kız olsan direk mervelere zaten ve alışsın diye taklit yapma sadece kalk napıyosan yap. Genişletmek için tıkla... Sence o kadar kolay mı?
Galaxes dedi: Kızarsan kaçacağım de kız olsan direk mervelere zaten ve alışsın diye taklit yapma sadece kalk napıyosan yap. Genişletmek için tıkla... Sence o kadar kolay mı?
Galaxes Kilopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 5.743 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2021 #13 389072 dedi: Sence o kadar kolay mı? Genişletmek için tıkla... Bana da oldu ve işe yaradı niye azarlıyon diye sorular sor veya uyumaya devam et senin kararın.
389072 dedi: Sence o kadar kolay mı? Genişletmek için tıkla... Bana da oldu ve işe yaradı niye azarlıyon diye sorular sor veya uyumaya devam et senin kararın.
Turşu rick Picopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 34 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilim adamı 17 Temmuz 2021 #14 389072 dedi: Sence o kadar kolay mı? Genişletmek için tıkla... Taktik şu uyuduğun pozisyonda uyuyormuş gibi taktik yap baban anlamaz. Son düzenleme: 17 Temmuz 2021
389072 dedi: Sence o kadar kolay mı? Genişletmek için tıkla... Taktik şu uyuduğun pozisyonda uyuyormuş gibi taktik yap baban anlamaz.
3 389072 Megapat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 8.515 Makaleler 24 Çözümler 98 Yer İstanbul 17 Temmuz 2021 #15 Turşu rick dedi: Taktik şu uyuduğun pozisyonda uyuyormuş gibi taklik yap baban anlamaz. Genişletmek için tıkla... Öyle yapıyorum zaten. Gülüyorum.
Turşu rick dedi: Taktik şu uyuduğun pozisyonda uyuyormuş gibi taklik yap baban anlamaz. Genişletmek için tıkla... Öyle yapıyorum zaten. Gülüyorum.
SuiCast Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mart 2016 Mesajlar 2.772 Makaleler 1 Çözümler 4 17 Temmuz 2021 #16 389072 dedi: Sence o kadar kolay mı? Genişletmek için tıkla... Bak ailen ile kalıyorsun. Onlar sana yemek/su/barınma sağlıyor. Boşa verecek halleri yok. Her türlü yaşantına karışacaklar. Bu durumu tüm gençlerimiz çekti. Çare baskıcı insanlardan kurtulman. Kendine ekonomik özgürlük sağlarsan seni etkileyemezler.
389072 dedi: Sence o kadar kolay mı? Genişletmek için tıkla... Bak ailen ile kalıyorsun. Onlar sana yemek/su/barınma sağlıyor. Boşa verecek halleri yok. Her türlü yaşantına karışacaklar. Bu durumu tüm gençlerimiz çekti. Çare baskıcı insanlardan kurtulman. Kendine ekonomik özgürlük sağlarsan seni etkileyemezler.
Turşu rick Picopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 34 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilim adamı 17 Temmuz 2021 #17 389072 dedi: Öyle yapıyorum zaten. Gülüyorum. Genişletmek için tıkla... Gülme gülerken herhangi bir şey düşün ağzından sessiz nefes al belki gülmezsin. 389072 dedi: Öyle yapıyorum zaten. Gülüyorum. Genişletmek için tıkla... Peki neden sabahlıyorsun agalar içinmi yoksa uykumu tutmuyor.
389072 dedi: Öyle yapıyorum zaten. Gülüyorum. Genişletmek için tıkla... Gülme gülerken herhangi bir şey düşün ağzından sessiz nefes al belki gülmezsin. 389072 dedi: Öyle yapıyorum zaten. Gülüyorum. Genişletmek için tıkla... Peki neden sabahlıyorsun agalar içinmi yoksa uykumu tutmuyor.
Doin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 2.004 Makaleler 2 Çözümler 28 17 Temmuz 2021 #18 Sabahlayıp ne yapıyorsun, oyun mu oynuyorsun? Gündüzleri sana yeter de artar, uykunu düzene koy aileni de üzme.
Sabahlayıp ne yapıyorsun, oyun mu oynuyorsun? Gündüzleri sana yeter de artar, uykunu düzene koy aileni de üzme.
3 389072 Megapat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 8.515 Makaleler 24 Çözümler 98 Yer İstanbul 17 Temmuz 2021 #19 Turşu rick dedi: Gülme gülerken herhangi bir şey düşün ağzından sessiz nefes al belki gülmezsin. Peki neden sabahlıyorsun agalar içinmi yoksa uykumu tutmuyor Genişletmek için tıkla... 2 gün sonra deneyeceğim. Doin dedi: Sabahlayıp ne yapıyorsun, oyun mu oynuyorsun? Gündüzleri sana yeter de artar, uykunu düzene koy aileni de üzme. Genişletmek için tıkla... Valorant'ta rank kasıyorum Uyku düzenimi bilerek bozdum gibi bişey.
Turşu rick dedi: Gülme gülerken herhangi bir şey düşün ağzından sessiz nefes al belki gülmezsin. Peki neden sabahlıyorsun agalar içinmi yoksa uykumu tutmuyor Genişletmek için tıkla... 2 gün sonra deneyeceğim. Doin dedi: Sabahlayıp ne yapıyorsun, oyun mu oynuyorsun? Gündüzleri sana yeter de artar, uykunu düzene koy aileni de üzme. Genişletmek için tıkla... Valorant'ta rank kasıyorum Uyku düzenimi bilerek bozdum gibi bişey.
Kryptonian Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 1.731 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2021 #20 389072 dedi: Valorant'ta rank kasıyorum Genişletmek için tıkla... Baban haklı o zaman.