Gece sınava çalışmama da izin vermemişti sadece oyun değil herşey. Ancak ben böyle yaşayamam.Baban haklı o zaman.
Gece sınava çalışmama da izin vermemişti sadece oyun değil herşey. Ancak ben böyle yaşayamam.Baban haklı o zaman.
Bende bi ara gece gündüz valorant'da rank kasıyodum uyku düzenimi sonra halletim eğer geç uyanıyorsanız valarontı sabah 5 veya 6 kadar oynarsınız ama 9-10 gibi uyanınırsanız 1-2 gibi işiniz biter pcyi kapatıp uyursunuz.2 gün sonra deneyeceğim.
Valorant'ta rank kasıyorumUyku düzenimi bilerek bozdum gibi bişey.
Saat 6-7 gibi yatıyorum. (Bugün uyumak istemedimBende bi ara gece gündüz valorant'da rank kasıyodum uyku düzenimi sonra halletim eğer geç uyanıyorsanız valarontı sabah 5 veya 6 kadar oynarsınız ama 9-10 gibi uyanınırsanız 1-2 gibi işiniz biter pcyi kapatıp uyursunuz.
Saat 6-7 gibi yatıyorum. (bugün uyumak istemedim)15:46 gibi uyanıyorum.
Köye gideceğim. Orda düzelir büyük ihtimalle.Hocam uyku düzeninizi düzeltmek istiyorsanız tatil yapın illa Antalya'ya falan gitmeye gerek yok sen anladın işte.
Evet orda kesin düzelir.Köye gideceğim. Orda düzelir büyük ihtimalle.
Alarmı çaldığı an bırakıyorum.Ya kardeşim baban saat kaçta kalkıyor ise yarım saat önceden kendini hazırla. PC telefon falan oynuyorsan elinden bırak kapat.
alarmı çaldığı an bırakıyorum.
Salonda yatıyorum.Nasıl yakalanıyorsun? Odan ayrı değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.