Sabertooth X58 Intel sistem açılmadan reset atıyor

Murat Türkoğlu

Zeptopat
Daha fazla  
Sabertooth X58 Intel elimde bu anakart var eski bir anakart fakat bir türlü çözemedim topladım 1 gün hiçbir şey olmadan güzelce kullandım 2.günü bam resetlemeye basladı direkt sistemi de yazayım size.

i7 970 işlemci.
4x4 1866 MHz RAM.
Sabertooth X58 anakart.
GTX 580 1 bucuk GB 384 bit.
800 Watt nexus Power.

Sorunum su arkadaşlar anakarta farklı bir Power takıyorum calısıyor ama sonradan oda yetmiyor yine resetlemeye baslıyor kendini Power denendi hiçbir sıkıntı yok RAM'lerde o sekilde her şeyi denedim acaba BIOS ayarlarında mı sıkıntı var pek de anlayamadım arastırdım ama bir şey cıkmadı.
Sorunumu su cihaz BIOS'tayken hiçbir şey yok fakat isletim sistemine girince baslıyor kendini resetlemeye zaten daha sonra isletim sistemini göremeden paso reset atıyor bu anakartan anlayan bir arkadas yardımcı olursa cok sevinirim bu arada RAM'ler anakarta göre uyumlu hepsini kontrol ettim BIOS sıfırladım yine olmadı. Anakart haric diğer tüm parcalar şu anda farklı bir anakart üzerinde temiz bir sekilde calısıyor not BIOS'tayken herhangi bir sıkıntı yok format atınca işletim sistemine bile girmiyor ama format atılıyor reset sorunu sonra başlıyor.

Sorunun devamı halinde BIOS'u varsayılan ayarlara döndürebilirsiniz. Bunun dışında sorununuz çözüldü mü? Çözüldüyse hangi mesaj çözüm içerikli oldu?

Dosya Ekleri

• IMG_20210630_220818.jpg
    IMG_20210630_220818.jpg
    90,1 KB · Görüntüleme: 21
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı