Sabiha Gökçen Havalimanına nasıl gidilir?

korayunal

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, Amasya'dan otobüsle İstanbul'a gideceğim. Oradan Sabiha Gökçen havalimanına gitmem gerekiyor. İstanbul'a ilk defa gideceğim için hangi otobüs terminalinde inersem Sabiha Gökçen'e en kolay ulaşım sağlarım? Sabiha Gökçen'e en kolay ve hızlı ulaşım nedir? Pendik terminali'nde insem taksi ile geçebilir miyim? Bazı arkadaşlarım taksiye almazlar o yol için fazla para isterler vs... Dedi ben de güvenemedim metro ve toplu taşıma kullanmayı düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Harem. Harem'de indikten sonra Acıbadem metro durağına giden bir otobüse bin. Harem - Acıbadem arası çok sürmez ayrıca. Acıbadem'den de havalimanına direkt metroyla gidebilirsin. Yaklaşık 1 buçuk 2 saat sürer.

Bazı firmaların Sultanbeyli taraflarında da durakları var. Pendik'te durağı olan bir firma var mı bilmiyorum. Ama istersen Sultanbeyli'nde inip taksiyle de gidebilirsin. Sultanbeyli - Havalimanı arası alırlar herhalde diye düşünüyorum.

Ayrıca hangi firmayla, hangi saatte geleceksen ona göre daha detaylı bilgi de verebilirim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı