Çözüldü Sabit 60 FPS problemi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

AhmetÖZ

Decapat
Daha fazla  
Windows 10 Xbox'dan oyun DVR kapattım hatta Xbox kaldırdım. Nvidia panelinden düşey senkrozinasyonu kapatmama rağmen FPS sabit 60. Bilgisayarı her açtığımda ekran kartı sürücüsü güncel olmasına rağmen tekrar tekrar güncelliyorum ancak öyle düzeliyor. @Recep Baltaş

Çözüm

Dediğiniz 2 program da mevcut değil ve dediğinizi yaptığımda, yine kapatıp açınca aynısı oluyor.
60 FPS sabitlemesi sorununu şu an çözdüm ama şu şekilde penceresiz modda düzeliyor tam ekrana alınca yine 60'a sabitliyor.
Bilgisayarınızda MSI Afterburner ya da Riva Statististics adlı programlar yüklüyse ilk önce bunları kaldırmayı deneyin.

Düzelmediyse kontrol panelini fabrika ayarlarına döndürün veya temiz kurulum yapmayı deneyin.

Dediğiniz 2 program da mevcut değil ve dediğinizi yaptığımda, yine kapatıp açınca aynısı oluyor.
60 FPS sabitlemesi sorununu şu an çözdüm ama şu şekilde penceresiz modda düzeliyor tam ekrana alınca yine 60'a sabitliyor.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…