Sabit ADSL internet taşınabilir yapılabilir mi?

abdullahesen60

Femtopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Evdeki sabit ADSL interneti Wi-Fi uzaktan kullanabilme imkanımız var mı, böyle bir şey mümkün müdür? Program vs. ile server falan kurulup hosting hizmeti gibi vs. şeyler ile bağlanabilme falan olabilir mi? Kısacası evdeki interneti tıpkı taşınabilir gibi yapmak istiyorum. Mesela il dışında bile kullanabilmek için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Taşınabilir bakımından bulunduğunuz ortamda bir internet olmak zorunda. Ama istediğiniz şey benim statik ip var ben her yerde bu ip yi kullanmak istiyorum sa bu mümkün evdeki pcnize yada modem destekliyorsa open vpn kurulur ve çıkışınızı o internet üzerinden yaparsınız.

Bu işlem için modem yada pc devamlı açık kalmak zorundadır. Siz bulunduğunuz internetle evinizdeki internete bir köprüyle bağlanırsınız ve bütün trafiğiniz evinizdeki modemle yapılır. Diğer türlü taşınabilir yapmak mümkün değil.

Taşınabilir bakımından bulunduğunuz ortamda bir internet olmak zorunda. Ama istediğiniz şey benim statik ip var ben her yerde bu ip yi kullanmak istiyorum sa bu mümkün evdeki pcnize yada modem destekliyorsa open vpn kurulur ve çıkışınızı o internet üzerinden yaparsınız.

Bu işlem için modem yada pc devamlı açık kalmak zorundadır. Siz bulunduğunuz internetle evinizdeki internete bir köprüyle bağlanırsınız ve bütün trafiğiniz evinizdeki modemle yapılır. Diğer türlü taşınabilir yapmak mümkün değil.

Taşınabilir bakımından bulunduğunuz ortamda bir internet olmak zorunda. Ama istediğiniz şey benim statik IP var ben her yerde bu IP'yi kullanmak istiyorum sa bu mümkün evdeki PC'nize ya da modem destekliyorsa open VPN kurulur ve çıkışınızı o internet üzerinden yaparsınız.

Bu işlem için modem ya da PC devamlı açık kalmak zorundadır. Siz bulunduğunuz internetle evinizdeki internete bir köprüyle bağlanırsınız ve bütün trafiğiniz evinizdeki modemle yapılır. Diğer türlü taşınabilir yapmak mümkün değil.

Taşınabilir bakımından bulunduğunuz ortamda bir internet olmak zorunda. Ama istediğiniz şey benim statik IP var ben her yerde bu IP'yi kullanmak istiyorum sa bu mümkün evdeki PC'nize ya da modem destekliyorsa open VPN kurulur ve çıkışınızı o internet üzerinden yaparsınız.

Bu işlem için modem ya da PC devamlı açık kalmak zorundadır. Siz bulunduğunuz internetle evinizdeki internete bir köprüyle bağlanırsınız ve bütün trafiğiniz evinizdeki modemle yapılır. Diğer türlü taşınabilir yapmak mümkün değil.

Modem üzerinden yaparsam çok daha iyi olur aslında destekleyen modem alırım o problem değil ama statik IP ile open VPN için nasıl yapacağımı bilmiyorum yani open VPN Config dosyası falan mı editlemem gerekli.

Selamlar,

Bu kadar zor bir işlem değil

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İzleyin.. Unutulmaması gereken vpn işleminde downlodunuz ev internetinizin uploadı kadar olur çünkü veriyi bilgisayarınız alacak ve size gönderecek.

Kolay Gelsin.

Selam,

Bu kadar zor bir işlem değil.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İzleyin. Unutulmaması gereken VPN işleminde downlodunuz ev internetinizin uploadı kadar olur çünkü veriyi bilgisayarınız alacak ve size gönderecek.

Kolay gelsin.

Teşekkür ederim bugün deneyeceğim 😊

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı