Sabit Disk Marka Tavsiyesi

Makaleler
7
Yer
Gotham City / U.S
Daha fazla  
Meslek
Süper Kahramanlık( Gotham Şehrinin Bekçisi)
Şu anda kullandığım Seagate'nin taşınabilir sabit diskinden garip sesler geliyor. Oyunlarda takılmalar oluyordu ekran kartı arızalıdır diye servise gönderdim onda sorun yokmuş. RAM'leri test ettim sorun yok. Sabit diskten şüpheleniyorum şuana kadar 3 tane Seagate kullandım, sadece bir tanesinden memnun kaldım o da 7 yıl önce aldığım sabit diskti bozuldu. Elimde başka bir tane 250GB Seagate vardı hiç açılmamış onu kullanayım dedim o da 2-3 ay sonra gitti. Şuanda taşınabilir sabit diski kullanıyorum o da 2.5'' ve garip sesler geliyor. WD 1 TB Blue almayı planlıyorum. Samsung sabit diskleri piyasada göremiyorum. Samsung olsa onu da alabilirim. @er36po @Murat5038 hocalarım tavsiyelerinizi bekliyorum.

Elektronik eşyalarda, en kral markada bile talihsizlikler yaşanabiliyor, buna bir çok defa şahit oldum... (Fabrika hatası diyelim)
Seagate'ın HDD'sini uzun zamandır kullanıyor ve en ufak bi sıkıntısını görmedim. Ayrıca da üst düzey modeller de değiller. Ama siz görmüşsünüz, bu da bahsettiğim talihsizlik oluyor yani.

WD'ı da kullanıyorum, onda da en ufak bi sorun yaşamadım şu ana kadar.
Sizin seçtiğiniz model (WD Cavire Blue) gayet iyi, alabilirsiniz bence. :)

Bu arada, @Murat5038 hocam, benim etiket sorunum hala çözülmemiş! Bu konuya diğer konudan yola çıkarak vardım.:D

Son düzenleme:
Bu arada, @Murat5038 hocam, benim etiket sorunum hala çözülmemiş! Bu konuya diğer konudan yola çıkarak vardım.:D
Şuan tüm üyeler için bir ayar yaptım eğer değişiklik görürsen veya görürseniz bildirin.

Hocam SSHD ile normal disk arasında çok fark yoksa normalini alabilirim zaten fazladan 50 lira vermekte istemiyorum açıkcası. Beni idare etsin ileride SSD ile tamamlarım. Seagate 1TB alacağım teşekkürler hocam.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı