Sabit Disk Marka Tavsiyesi

Benim bildiğim, eğer ürün arızalı diye gitti ise; 1 hafta içinde direk değişim hakkı var. Sizin üründe arıza var mı yok mu ondan emin değiliz. Fakat sonuçta arıza ihtimali olan bir ürün, yani size direk başka bir ürün vermeleri gerekirdi. Olmadı deneyip kendileri de karar verebilirdi diye düşünüyorum. Bunun yağlı-yağsız müşteri ile alakası yok yani.

Monitör konunuza bakmadım, çünkü ''Bildirimler"in benimle bi alıp veremediği var. Neyse, monitör konusunda detaylı bilgim olmasa da birazdan bakarım.:)

Erkan abi Vatan'a mesaj attım konuyla ilgili biraz araştırınca 14 gün içerisinde değişim veya iade hakkım varmış bu konu hakkında bilgin var mı? Sosyal'de sorun var galiba bildirim ve etiket konusunda.

Vatan mesaj atmış, mesajı şu: ''Konu ile ilgili mağaza alımlı açılmış ve kullanılmış ürünlerde iade ya da değişim tarafımızdan yapılamamaktadır.Üründe sorun var ise yetkili servisi tarafından muayene edilmesi ve durumun rapor ile tespit edilmesi gerekmektedir.'' Bugün gidip müşteri hizmetlerine sordum ordaki arkadaşta böyle cevap verdi.

Vatanın bana mesajı ise şu: "Abi lafı bile olmaz..."
Yanılmıyorsam 1-2 sene önceydi, FX 8350'yi alıp götürmüş ancak masaüstüne ulasamayınca, (PC açılmadığı gibi işlemci hatası uyarısı veriyordu) 1 hafta içinde yanılmıyorsam 3 tane işlemci denemiştim. (Olmadı başkası, yine olmadı başka bir işlemci:D) Meğersem anakartın Chipseti eski imiş, Bios'u UP edince sorun çözülmüştü.:D

Neyse daha sonra yine aynı şekilde yanılmıyorsam 3 tane de anakart değiştirmiştim...
Birisinde pinlerde (işlemci yuvası) az bi ezilmeden dolayı olsa gerek ki sürekli hata veriyordu, onu da götürüp yine aynı günde değiştirmiştim.
Efenim, daha sonra aynı anakartın pro modeline geçmeye karar verip elimdeki anakartı götürüp fiyat farkını da ödeyerek pro'yu almıştım.
Bu anakartı da yaklaşık 4 ay kullanıp Rampage IV Black Edition, yani şu anki anakartı almıştım. Tabi yine aynı günde, canımsın Vatan.:kalp:

Son olarak, dünyanın adaleti batsın diyorum, başka da bir şey demiyorum.

Yapacak bir şey yok Erkan abi.

Servisten dönmüş bakalım ne sonuç çıkacak birazdan almaya gideceğim.

Hata bulamamışlar. Bu bilgisayarı kırıp atacağım artık! Temiz kurulum yapıyorum inşAllah bir daha sorun çıkmaz.

@er36po Erkan abi sorunun kaynağını buldum galiba. Tarayıcıdayken işlemci kullanımı %100 oluyor ve kasmaya başlıyor. Chrome ile denedim aynı Opera ile denedim yine aynı. Araştırdığım kadarıyla tarayıcıların çoğunun altyapısı aynı o yüzden işlemci kullanımının yüksek olması normalmiş fakat eskiden böyle bir sorun yoktu son zamanlarda olmaya başladı. CPU'yu az yoran tarayıcı var mı acaba?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı