Sabit Disk Yerleştirme İstasyonu Nedir?

Daha fazla  
İyi akşamlar. Ben kasamda kullandığım Barracuda 2 TB HDD'mi artık harici olarak kullanmak istiyorum. Çünkü sesi artık rahatsızlık vermeye başladı.

Şöyle bir ürün gördüm. Amazon.com.tr Bu sanırım NAS cihazları gibi ama internetle alakası yok gibi. Pek bilmiyorum bu tarz cihazları. Sizce alınır mı? Başka model önerileriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam onun için öyle bir cihaz almıyorsunuz. Bir HDD kutusu, bir de SATA to Type-C veya SATA to USB alıyorsunuz.

Ürün önermiyorum ama ürünün ne olduğunu anlamanız için bir tane atıyorum.

Ne lazım size hocam. Bu attığınız cihaz HDD'i başka disklere kopyalamak için kullanılıyor.
Harici disk kullanmak için disk kutusu arayın.
Masaüstü HDD'i ise 3.5 inch HDD kutusu gerekli.
Laptop HDD'i ise 2.5 inch HDD kutusu gerekiyor.
Hocam onun için öyle bir cihaz almıyorsunuz. Bir HDD kutusu, bir de SATA to Type-C veya SATA to USB alıyorsunuz.

Ürün önermiyorum ama ürünün ne olduğunu anlamanız için bir tane atıyorum.
Tamamdır anladım. HDD kutularını görmüştüm ama bunları da merak ettim. Teşekkürler.

Tamamdır anladım. HDD kutularını görmüştüm ama bunları da merak ettim. Teşekkürler.

Bu arada 3.5 inch HDD kutuları ek güç gerekiyor yani 2.5 inch olanlara göre yanında ek bir de prize takmak için güç kablosu veriyorlar.
Söyleyeyim dedim alırken ona göre seçim yapın. Yanlış sipariş olmasın.

Bu arada 3.5 inch HDD kutuları ek güç gerekiyor yani 2.5 inch olanlara göre yanında ek bir de prize takmak için güç kablosu veriyorlar.
Söyleyeyim dedim alırken ona göre seçim yapın. Yanlış sipariş olmasın.
Kabloyu ve adaptörü veriyorlarsa sorun değil. USB adaptör falan iş görecekse o da sorun olmaz zaten.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı