Sabit Diski 2 Kere NTFS Biçimlendirme

• Konuyu başlatan Real Life
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 592
R

Real Life

Ziyaretçi
Sabit diskimdeki gizli klasörleri göster dediğimde bazı klasörler geliyor "NTFS'den kaynaklı olduğunu bildiğim klasörler" 1 sefer biçimlendirdikten sonra ikinci biçimlendirmede bu dosyaların üzerine mi yazılıyor yoksa silinip yenisi mi yazılıyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamamen silinebilir. Mesela ben bilgisayarım kısmından biçimlendirme yaparsam gizli dosya oluşuyor, ama program kullanarak biçimlendirme yaptığımda gizli dosya oluşmuyor. (MiniTool Partition Wizard)

Tamamen silinebilir. Mesela ben bilgisayarım kısmından biçimlendirme yaparsam gizli dosya oluşuyor, ama program kullanarak biçimlendirme yaptığımda gizli dosya oluşmuyor. (MiniTool Partition Wizard)
Ben windows kurarken yeni ssdye hızlı biçimlendir tiki kaldırıp biçimlendirmiştim kurulum sırasında bida biçimlendir ekranı gelmişti gene biçimlendirdim ve sildim ve yüklendi bu durumda ne olmuştur?. ve bidahaki kurulum için kafamın rahat olması açısından sizin programınızımı kullanayım? (MiniTool Partition Wizard)

Kafamdaki sorular; format ekranında diski sil seçneği NTFS format biçimini sildi ise nasıl windows yüklendi? Kafamda deli sorular :D

-Ve hızlı biçimlendir tikini kaldırmak ssd ve hdd için secure erase işleminden sayılırmı?
İşinin ehlii profösyonel biri incelerse fiziki hasar olmadıgı sürece bir nebze mümkünn olabilir.
Secure erase yapılınca gene mümkün olurmu bu işlem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben windows kurarken yeni ssdye hızlı biçimlendir tiki kaldırıp biçimlendirmiştim kurulum sırasında bida biçimlendir ekranı gelmişti gene biçimlendirdim ve sildim ve yüklendi bu durumda ne olmuştur?. ve bidahaki kurulum için kafamın rahat olması açısından sizin programınızımı kullanayım? (MiniTool Partition Wizard)

Kafamdaki sorular; format ekranında diski sil seçneği NTFS format biçimini sildi ise nasıl windows yüklendi? Kafamda deli sorular :D

-Ve hızlı biçimlendir tikini kaldırmak ssd ve hdd için secure erase işleminden sayılırmı?

Secure erase yapılınca gene mümkün olurmu bu işlem.
Yani şöyle diyeyim belirttiğiniz işlemleri profösyonel olarak bilmiyorum, ancak veri kurtarma merkezleri ciddi bir miktar fiyat talep etseler dahi fiziki hasar vermediginiz sürece özellikle golddata %90 kurtarma oranları veriyor bildiğim kadarı ile.

Yani şöyle diyeyim belirttiğiniz işlemleri profösyonel olarak bilmiyorum, ancak veri kurtarma merkezleri ciddi bir miktar fiyat talep etseler dahi fiziki hasar vermediginiz sürece özellikle golddata %90 kurtarma oranları veriyor bildiğim kadarı ile.
Benim derdim veri kurtarmak değil hocam kafamdaki sorular gene Teşekkür ederim öneriniz için.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı