Sabre Pro Champion'dan Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed'e geçilir mi?

Bütçe
900

YunusEmre11

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
INTEL i3-12100F / RTX 3050 8GB OC / 480 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3200 MHZ DDR4 RAM
Meslek
Öğrenci
Aktif olarak Corsair Sabre Pro champion kullanıcısıyım. Memnunum ancak kablodan rahatsız oluyorum ve kablosuz fareye geçmeyi düşünüyorum. MediaMarkt'ta ucuza buldum ve fiziksel olarak mağazadan almayı düşünüyorum. Sizce geçmeli miyim başka alternatif var mıdır? Araştırdım ancak bütçeme uygun bulamadım.
Bütçe maksimum: 900.

Bana soracak olsalar kablolu bir fare secerdim ama ne icin kullandığın çok önemli buyüzden aklında ne varsa al ve dene derim arabirim aygıtlarının tercihsel şeyler olduğunu düşünüyorum.

Bana soracak olsalar kablolu bir fare secerdim ama ne icin kullandığın çok önemli buyüzden aklında ne varsa al ve dene derim arabirim aygıtlarının tercihsel şeyler olduğunu düşünüyorum.

Oyun için alacağım ve kablo çok kısıtlıyor beni aim falan alırken kablo masam yüzünden çok takılıyor kuzenimde kablosuz mouse kullandım ve çok fark olduğunu hissettim. Teşekkürler yorumun için.

Oyun için alacağım ve kablo çok kısıtlıyor beni aim falan alırken kablo masam yüzünden çok takılıyor kuzenimde kablosuz mouse kullandım ve çok fark olduğunu hissettim. Teşekkürler yorumun için.

Bence Glorious Model D Wireless veya model o Wireless'a geçmeni öneririm muhteşem.

Kablosuz modelleri çok pahalı vallahi geçemicem onlara.

Haklısın ben ucuzken almıştım İncehesap'ın Gaming gecesinden.

Kablosuz modelleri çok pahalı vallahi geçemicem onlara.

O zaman alınır bence DeathAdder V2 gayet iyi bir mouse hem kablosuz olmasıda iyi fakat sabre Pro'dan geçince biraz büyük gelebilir fakat elin büyükse sıkıntı olmaz alışırsın. Aslında bende DeathAdder alacaktımda büyük gelir diye almamıştım elime.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı