Sabrent gen4 SSD gerekli mi?

M.Yalçınkaya

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,
Şu an halihazırda "Colorful CN600s" NVMe SSD kullanıcısıyım. Hız değerleri resmi açıklamasında "write_speed 1500 mb/s-read_Speed 2000mb/s" olarak geçmekte. Ortalama testlerde aldığım değer aynen budur.
Depolama olarak standart 1 TB disk ve 480 GB Kingston SSD olarak kullanıyorum. Toplam 3 adet disk mevcut. X570 anakart ve 5600X CPU kullanıyorum. Sistem SSD yetmiyor artık. 1 TB yapsam diye düşünüyorum. Gigabyte Aorus gen4 1 TB SSD ile sabrent rocket 1 TB gen4 SSD arasında gidip geliyorum. Bir yandan da 2 TB SATA 2.5" uygun fiyat (1500-1600 TL civarlarında) bir SSD alayım diye düşünüyorum. Sizce şu an kullandığım 1500 mb/s yazma ve 2000 MB okuma hızına sahip SSD güncelleyip gen4 bir SSD'ye mi geçmeliyim? Yoksa aynı fiyatlara 2 TB 2.5 inc bir SSD mi almalıyım?

Yukarıda bahsettiğim SSD ve linkleri.
Colorful = Colorful CN600S 480GB M.2 NVME SSD
Gigabyte = AORUS Gen4 SSD 1TB Key Features | Solid State Drive (SSD) - GIGABYTE Turkey
Sabrent = Sabrent 1TB ROCKET NVMe PCIe M.2 2280 Internal SSD Solid State Drive (SB-ROCKET-1TB) | SB-ROCKET-1TB
Gigabyte ve sabrent 1500-1600 TL civarlarına gelecek.
Herkese yardımları için şimdiden teşekkür ederim. Sağlıcakla kalın.🙂

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı