Rehber Saç bakım önerilerim

Rica ederim. Köpük aslında ayrı olarak alınabilir. Önermemi ister misiniz?

İsterim hocam banyodan çıktım şu an saçım çok iyi yağlı değil ama yarın öğlene kadar yağlanıyor

Kardeşim kullanıyor köpük ama ne işe yaradıgını bilmiyorum hocam anlatır mısınız?

@Nowitzer hocam 1000 TL bütçem var; yağlı, hacimsiz ve dökülen saçlara sahibim. Bana bir rutin önerisi yapacak olsanız ne olurdu. Elimde boy boy tahta, plastik tarak, fön makinesi ve mikro fiber saç havlusu var. Düz yaklaşık 8.5 santimlik saçlara sahibim. Saç modelim mid skin fade.

Son düzenleme:
Saç stilinizin daha uzun süre korunmasına, saç buklelerinin belirginleştirilmesine, saça hacim vermeye yardımcı olabilir. Farklı işlevlerde olan saç köpükleri var.

Çok kullanmanızı önermem. Saçınızın diğer sorunlarıyla uğraşırken ona odaklansanız daha iyi olur. Saç köpüğünün saçta yapış yapış his bırakma olasılığı da bulunuyor.

Saç türüm kıvırcık. Fakat çoğu zaman keçe gibi ve aşırı bakımsız görünüyor(Head&Shoulders kullanıyorum ve temiz tutuyorum).Şimdi de aşırı fazla dökülmeye başladı. Nemlendirici ve besleyici kullanıyorum ancak öyle güzel bir görünüm elde edebiliyorum. Bunun için önerileriniz nedir?

Sağ olun hocam çok yardımcı oldunuz bana bugün babama alma dememe rağmen aldığı şampuan.
Elidor Superblend Anında Onarıcı Bakım Şampuan 325 Ml | Cosmetica

Kullanırsam iyi gelir mi saçıma saçım çok düz bu arada.

Benim saçım kepeklenme ve yağlanma oluyor buna karşı hangi şampuanı önerirsiniz, saç türüm dalgalı.

@Nowitzer kepek sorunum var çok pahalı olmıcak şekilde şampuan önerirmisin?
Merhabalar.

Öncelikle, dermatolojiye gittiğinizi varsayıyorum sonrasında takviye olarak kullanabileceğiniz ürünleri şu şekilde önerebilirim:

Konuya gelen mesajların bildirimi bazen gelmediğinden, uzun süre sonra tekrar mesaj gelince bildirim geldiği için konuya tekrar döndüm. Yeni sorularınızı alabilirim. Önceden cevaplandıramadıklarım için üzgünüm arkadaşlar.

Hiçbiyere gitmedim kepek var sadece şampuan önerisi lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…