Rehber Saç bakım önerilerim

Hocam olumlu değerlendirmeniz çok güzel oldu. Teşekkür ediyorum. Şu konunuz sayesinde bir şampuan alırken birine danışmak çok iyi oluyor.

Yeni görüyorum üzgünüm. Her ikisi de olabilir. Deniz tuzu spreyi denemedim. Ama Urban Care ve MARU iyi gibi. Saç köpüğü olarak Morfose ve TAFT iyidir. Kepek konusunda Prozinc veya Ketoral şampuan öneririm.
Tamamdır hocam, Prozinc'in egzama için olanını ve MARU'nun deniz tuzu spreyini almaya karar verdim. Çok teşekkür ediyorum <3

Rica ederim. Her zaman.

Hocam peki aklıma takılan bir soruyu sormak istiyorum.
2-3 aydır nemlendiricili şampuan kullanıyorum. Her sabah 7'de duş alır evden öyle çıkarım. Bazen saçımın ağırlaştığını hissediyorum. Temiz ve parlak duruyor lakin şeklini kaybediyor.
Sizce bu saçımın pH dengesinin bozulmasından mıdır yoksa nemlendiricili şampuanın etkisi midir?

Güzel rehber olmuş, elinize sağlık. Benim de bir kaç sorum var, bu arada 22 sayfalık konuşma olmuş arada zaten sordularsa bilmiyorumdur kusura bakmayın.
Saç düzleştirme ile ilgili öneriler, taktikler yazmışsınız. Ben de düz saçlara sahibim, ancak memnun olduğumu söyleyemem. Şöyle hafif dalgalı olsa baya güzel olurdu ancak böyle bir şey mümkün mü, oluyorsa nasıl oluyor bilmiyorum. Bunu merak ediyorum, ek olarak da saçlarım düz olmasına ek olarak direk önüme düşüyor. Fön çekmeden, sprey sıkmadan öne düşmesini engellemek mümkün mü? Orta uzunlukta diyebilirim uzunluk olarak da, şimdiden teşekkürler.

Hocam liste güncel mi şampuan, saç kremi ve bakım kremi alacağım güncel tavsiyeniz varsa sizin dediklerinize bakayım.

saç kremi önerilerim:

Hocam bir de şampuandan sonra normal sıvı saç kremi kullanmaktansa sıvı saç kremini kullansama aynı değil mi fark yok.

Son düzenleme:

Merhaba elseve dream long aldım normalde Elidor kullaniyordum ama bu şampuan çok sıvı kendisimi böyle acaba ve ilk yıkamada bir şey etki etmedi 0 yumuşatma yani diğer yıkamalarda ise yararmı.

Merhaba elseve dream long aldım normalde Elidor kullaniyordum ama bu şampuan çok sıvı kendisimi böyle acaba ve ilk yıkamada bir şey etki etmedi 0 yumuşatma yani diğer yıkamalarda ise yararmı.
Hocam selamlar. Bildirim gelmiyor yeni görüyorum. Yumuşatmayı şampuan sağlamaz. Şampuan saç derisini ve saçı dezenfekte eder. Saç yumuşamasını sağlayanlar saç kremi, saç maskesi, saç yağı gibi ürünlerdir.

Mayıs'tan kalan sorular da varmış. Etiketlerseniz görürüm arkadaşlar bildirimde sıkıntı oluyor yoksa.

Hocam şu an urban aldım yıpranmış saçlar için olanını doğal içerikli olduğu için elseveden bir tık daha sert bıraktı ama çok bir fark yok ama yanında saç maskeside kullanıyorum bu sampuanla, elseve göre daha iyi etki etti maske içine emdi sanki saç acaba urbandan devam mı etsem yoksa yves rocher falanda var doğal içerikli onlar nasıldır doğal bir şey önerirseniz sevinirim saç tipim kalın telli kabarık sert kuru.

Hocam sadece saç kremi önerisi mi istiyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…