Rehber Saç bakım önerilerim

Saç elektriklenmesini önlemek için hangi ürünü alabilirim? Taradığımda elektriklenme olmuyor fakat sonraki gün dışarıdan geldiğimde saçlarımdaki elektriklenmeyi görebiliyorum.

Saç elektriklenmesini önlemek için hangi ürünü alabilirim? Taradığımda elektriklenme olmuyor fakat sonraki gün dışarıdan geldiğimde saçlarımdaki elektriklenmeyi görebiliyorum.

Saç tipiniz nedir? Yağlı, kuru, kıvırcık vs.

Hocam sert, kabaran saçlar için öneriniz var mı?

Bu ürünü kullansam fayda eder mi? Herhangi bir hastalık veya problemim yok, fakat saçıma rüzgar değdiği an elektriklenme oluyor.

Saçtaki diğer sorunların tedavisinde kullanılır mı emin değilim ancak elektriklenme için bu fiyat bandında ogx kukui oil şampuanını öneririm.

Hocam biri 90TL biri 200TL hangi fiyat bandı bu

Ogx in ürünleri 150 lira civarında, genelde o banda alt fiyat bandı diyoruz şampuanlar için. Onun altındaki fiyatlarda DP önererim. Syoss un ürünlerini kesin surette tavsiye etmiyorum haberiniz olsun. İçeriğide etkisi de düzgün değil.

@AriceN hocam selam tekrardan tavsiye ettiğiniz insight volumizing şampuanın siparişini verdim merak ediyorum acaba bir fark olacak mı diye normal diğer kullandığım şampuanlar ile arasında, onun dışında kadir Alkan'ın yapmış olduğu anatomik saç kesimi var normal berber ile kadir Alkan'ın yapmış olduğu saç kesimi o kadar fark ediyor mu acaba bunu merak ediyorum arasındaki fiyat farkı değer mi, bir bilginiz var mıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…