Benim kuru ve kabarık duştan sonra çok kabarıyor. Piyasa malı şampuanlar pek iyi gelmiyor. Kerastase kullandım o biraz iyi yapıyordu fakat oda çok pahalı gelmeye başladı. Önerebileceğiniz şampuan ve saç bakım kremi vs. var mıdır?
Üst segment ten kastın nedir? Ben arada aman aman bir fark göremediğim için bıraktım kerastase'yi üst segment sayılır mı? Parasına değecek ürünler varsa şans vermek isterim.Orta bütçede insight ve loreal Paris Professional tavsiye edebilirim. Onun dışında indirim takip edip üst segment markalardan almak benim kanımca en doğrusu halen.
Üst segmentten kastın nedir? Ben arada aman aman bir fark göremediğim için bıraktım Kerastase'yi üst segment sayılır mı? Parasına değecek ürünler varsa şans vermek isterim.
Saçım uzun sayılır ve dalgalı. Hacim kazandırmak ve şekil vermek için morfose milk therapy saç bakım köpüğü kullanıyorum. Bir zararı olur mu köpüklerin?
Hayır hocam genelde sabah genel bakımlardan sonra sürüyorum. Akşam da duş.Sektörde isim salmış, kozmetik olarak dünya çapında denenmiş ürünler genelde üst segment olarak isimlendiriliyor. Ben hem kendim hem başkalarında bu ürünlerin gerçekten işe yaradığını gördüm. 1 sene içerisinde *o dönemin ekonomik durumunu göz önünde bulunduraraktan* 100-350 TL aralığında 4 5 şampuan denedim, ancak hepsi saçımda ileri kepeklenme yaptı. Hacim konusunda sorun yaşamadım ancak. Davines sampuanda ikisi de kökten çözüldü. Yoğun bir şampaun olduğundan ötürü çok uzunda gidiyor gerçekten. 250ML şişenin 100ML ine yakını duruyor ancak alalı 4 5 ay oldu hemen hemen. Bu durumda bunları zaten orta segment parasına hemen hemen getiriyor. 3 ayda bitecek şampuana 200 lira vermek mi 6 ayda bitecek şampuana 500 600 TL vermek mi? 2. daha makul bence.
Gece köpükle yatarsanız zarar verebilir. Onun dışında genel bir sorun yaratmaz.
Hocam benim saçlarım kuru ve kabarık birazda seyrek benim için önerebileceiğin bir şampuan var mı? Davines mi alayım?Sektörde isim salmış, kozmetik olarak dünya çapında denenmiş ürünler genelde üst segment olarak isimlendiriliyor. Ben hem kendim hem başkalarında bu ürünlerin gerçekten işe yaradığını gördüm. 1 sene içerisinde *o dönemin ekonomik durumunu göz önünde bulunduraraktan* 100-350 TL aralığında 4 5 şampuan denedim, ancak hepsi saçımda ileri kepeklenme yaptı. Hacim konusunda sorun yaşamadım ancak. Davines sampuanda ikisi de kökten çözüldü. Yoğun bir şampaun olduğundan ötürü çok uzunda gidiyor gerçekten. 250ML şişenin 100ML ine yakını duruyor ancak alalı 4 5 ay oldu hemen hemen. Bu durumda bunları zaten orta segment parasına hemen hemen getiriyor. 3 ayda bitecek şampuana 200 lira vermek mi 6 ayda bitecek şampuana 500 600 TL vermek mi? 2. daha makul bence.
Gece köpükle yatarsanız zarar verebilir. Onun dışında genel bir sorun yaratmaz.
Hocam benim saçlarım kuru ve kabarık biraz da seyrek benim için önerebileceiğin bir şampuan var mı? Davines mi alayım?
Hayır hocam genelde sabah genel bakımlardan sonra sürüyorum. Akşam da duş.
Teşekkür ederim. Gayet güzel açıklamışsınız. Insight markasını görüyordum fakat hiç denememiştim. Önerdiğiniz ürünlerin siparişlerini verdim. Kullanım rutini nasıl olmalı peki her duştan sonra yağ ve maskeyi kullanmalı mıyım?Kepek probleminiz veya herhangi bir deri hastalığınız var mı? Seyrekliğin sebepleri olabilir. Seyreklik kısmını şampuan ile değil de vitamin takviyesiyle çözmeye çalışmanız daha doğru olacaktır. Kuruluk için kuru saçlar için üretilen bir şampuan ve yağ kullanmanız, saçtaki nemi saça hapsedecek bir krem kullanmanız daha doğru olacaktır. Açıkçası kuru saç benim kanımca çok daha problemli bir saç tipi. Saçınızda kırılma elektriklenme vb problemler sık yaşanıyor ve bunlar saça beklenenden çok daha fazla zarar veriyor. Böyle bir durumda açıkçası sırf 1 şampuana bütün parayı vermektense ben rutin yapma taraftarıyım çünkü kuru saçlar çok asi bir tür. Yağlı olsaydı balance şampuanı önerir sadece bunu alın derdim.
İlk olarak şampuandan başlayayım,
Şampuan
Nemlendirici saç maskesi (krem değil),
Maske
Muhtemelen rutinin önemli parçalarından biri olan yağ,
Yağ
Bu ürünler sırayla şampuan saç derisini normal dengesine getirmeye yardım edecek, krem saçın şu anki durumunu kurtarmaya ve düzeltmeye yarayacak, yağ ise genel görüntüyü güzelleştirme için bir yardımcı olacak aynı zamanda saçı besleyecek. Haftada en az 3 en fazla 4 kez kullandığınızda ve toplamda 30'u geçmeye başladığınızda farkı hissetmeye başlarsınız yavaştan. 3. ayın sonlarına doğru gerçekten etki belli olur. Kafa derisi 21 günde yenilenir ancak şampuan vb. ürünler maksimal etkiyi 2 3. ay sonunda gösteriyorlar. Dökülme içinde, bu tarz bir öneriyi yapmam doğru değil ilk olarak doktora gitmenizi önermekle beraber, 5000'lik bir biotin hapı kullanmanız iyi olur. Biotin vücutta çok abartıya kaçılmadıkça sorun yaratmayan b grubu bir vitamin. O sebepten kullanabilirsiniz, ben eczacı tavsiyesi ile kullanıyorum. Ucuz olarak eczaneden alabileceğiniz otabiotin 5000 veya güvenilir kaynaklardan temin edebileceğiniz orzax ve solgar biotinleri tavsiye ederim. Orzax benim nazarımda en F/P olanı denebilir. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
O zaman bir sorun oluşturmaz, markanın köpüğü ismini duyurmuş güzel bir ürün.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.