Rehber Saç bakımı marka önerileri

ogx bazılarında kuruma yapar. alırsanız kuruma yaparsa başka ürüne geçin veya haftada 1 saç maskesi ekleyin. Ek olarak, durulanmayan saç kremi ile durulanan farklı şeyler, ogx'de gerekiyor.

Son düzenleme:

Hocam direkt link atma şansınız var mı? F/P olarak

Arkadaşın saçı gibi benimki de.

Hocam direkt link atma şansınız var mı? F/P olarak

Arkadaşın saçı gibi benimki de.
Bunların kremlerinide alabilirsiniz, insight'de gene sülfat var ama daha hafif versiyonu gibi birşey çok kabartma yapıcağını düşünmüyorum.

Hocam anladığım kadarıyla şampuan olarak insighti saç kremi olacaksa Yves Rocher'i mi alacağım?

Hocam anladığım kadarıyla şampuan olarak insighti saç kremi olacaksa Yves Rocher'i mi alacağım?

Hayır hocam, marka olarak önerdim. Bu şampuanların kremleri de var, onları da alabilirsiniz anlamında.

Ek olarak, almak isteyen ağır metalleri filtreleyen duş filtresi de alabilir; saçınıza iyi gelir.

Son düzenleme:
hocam saçımı yıkadıktan 2 gün sonra yağlanıyor ve baya belli oluyor, hangi şampuan iyi gelir

hocam sabunun ne gibi zararları var?

hocam saçımı yıkadıktan 2 gün sonra yağlanıyor ve baya belli oluyor, hangi şampuan iyi gelir

Saçı çok kuruttuğu için yarardan fazla zararı oluyor genelde.

Şu an kullandığınız şampuan nedir hocam?

Bioblas önermiyorum hocam, saçınız benim gibi yağlıysa detox şampuan + hafif bir saç kremi almanız lazım. Dediğim gibi, gene yağ sorununu çözmeyebilir benim saçlarımda 3. gün parlayacak kadar yağlanıyor, genetik bir durum. Kuru şampuan kullanabilirsiniz ek olarak
bunlara illa 2-3 günde bir yıkamak istemiyorum diyorsanız.

https://www.yvesrocher.com.tr/sac/sac-tipine-gore/yagli-saclar/arindirici-sampuan-yagli-saclar-
pure-detox/p/54803

hocam önerdiğiniz varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…