Rehber Saç bakımı marka önerileri

şampuan olarak yves rocher veya phyto. bioblas ve bioxin den biraz daha iyi. içinde market şampuanlarında olan sülfat paraben dimetikon dimetichonol ve türevleri gibi maddeler yok. pahalı gelirse de bebek şampuanları en zararsızı diyebilirim daha başka şampuan konusunda şampuanlara çok anlam yüklemeye gerek yok. eğer ani ve çok fazla dökülme varsa ve bu gidişle kel kalırım diye düşünürseniz günlük minoxil sprey saç kaybını durdurur bir eczacı ile görüşün ve içten destek xpecia tablet. ve tabiki kanda çinko magnezyum b12 ve biotin miktarına da bakılmalı

şampuan olarak yves rocher veya phyto. bioblas ve bioxin den biraz daha iyi. içinde market şampuanlarında olan sülfat paraben dimetikon dimetichonol ve türevleri gibi maddeler yok. pahalı gelirse de bebek şampuanları en zararsızı diyebilirim daha başka şampuan konusunda şampuanlara çok anlam yüklemeye gerek yok. eğer ani ve çok fazla dökülme varsa ve bu gidişle kel kalırım diye düşünürseniz günlük minoxil sprey saç kaybını durdurur bir eczacı ile görüşün ve içten destek xpecia tablet. ve tabiki kanda çinko magnezyum b12 ve biotin miktarına da bakılmalı
Bebek şampuanları idare eder, hocam. Çok da abartmaya gerek yok. Bioxin rezalet geliyor bana, kullandığımda saçım aşırı hasar görüyor. Minoxidil, genetiği kötüyse bir yere kadar durduruyor maalesef.

Phyto da iyi denenebilir. Bir de cececaps ve cecemed bunlar da iyi. Daha başka bilmiyorum. Minoxil ciddi bir ilaç son çare olarak kullanılmalı. Kafa derisindeki kılcal damarları açıyor saç kökleri beslenmeye başlıyor fakat ilacı bırakınca yine her şey eskisi gibi oluyor diye biliyorum. Kullanacaklar iyi düşünsün. eczacıda çalıştım bu saydıklarım en çok tercih edilen üründü

Phyto da iyi denenebilir. Bir de cececaps ve cecemed bunlar da iyi. Daha başka bilmiyorum. Minoxil ciddi bir ilaç son çare olarak kullanılmalı. Kafa derisindeki kılcal damarları açıyor saç kökleri beslenmeye başlıyor fakat ilacı bırakınca yine her şey eskisi gibi oluyor diye biliyorum. Kullanacaklar iyi düşünsün. eczacıda çalıştım bu saydıklarım en çok tercih edilen ürü
Phyto'nun saç kremleri baya güzelmiş hocam, almak isteyen alabilir, özellikle de repair serisi içerik kısmı olarak güzel. Ek olarak dediğim gibi hocam, minoxidil genetik saç dökülmesine tam olarak çözüm değil, genetiğin tek ve kesin çözümü DHT blocker hap. Onunda kötü yan etkleri var.

finasterid ve dutasterid den bahsediyorsunuz evet yan etki yapıyor ama herkeste yapmıyor ve yan etkileri tamamen geçici korkacak bir şey yok ama uzun süre kullanılırsa ne olur bilmiyorum dermatoloji bölümünden bir doktora sormakta fayda var. bazılarında yan etki yaparken bazılarında yapmıyor bunyeden bunyeye değişiyor kullananlar var yani hemde fazlasıyla

finasterid ve dutasterid den bahsediyorsunuz evet yan etki yapıyor ama herkeste yapmıyor ve yan etkileri tamamen geçici korkacak bir şey yok ama uzun süre kullanılırsa ne olur bilmiyorum dermatoloji bölümünden bir doktora sormakta fayda var. bazılarında yan etki yaparken bazılarında yapmıyor bunyeden bunyeye değişiyor kullananlar var yani hemde fazlasıyla
Doğru yan etkileri 100/5 ihtimal falan diye biliyorum. Bende de saç çizgisinde hafif gerileme başladı. Daha da ilerlerse kullanacam.

Eski olanın rehberin yerine daha iyisini, daha güncelini atmak istedim. Her bütçeden seçenekler eklemeye çalışacağım. Sorularınız olursa, konuya cevap olarak sorabilirsiniz.

şampuan​

Öncelikle, şampuan herkesin bildiği gibi saç ucu için değil, saç derisi için önemlidir. Asıl hedefi, yağın salgılandığı yer olan saç derisidir. Buradaki kiri, yağı vb. temizler. Şampuanı sürerken, doğrudan saç derinize yedirerek uygulayın.

saç kremi​

Saçınız belli bir uzunluğu geçmeden saç kremi kullanmanızı önermiyorum. Eğer saçınız ortalama bir uzunlukta ya da uzunsa, kesinlikle kullanmanız gerekir. Kullandığınız miktarı saç boyutunuza göre ayarlayın. Şampuanın aksine, saç kremini saç derisine değil, saç uçlarına doğru uygulayın.

alınabilir markalar:

OGX
Yves Rocher
La Rachel-Paris
Herbal Essences
URBAN Care
L'Oréal Paris
theceel
johnfrieda
Davines
Moroccan Oil
Cantu
kerastase
Olaplex

ve ek olarak;
Şampuanları saç tipinize göre seçin. Düz saçlara saç maskesi önermiyorum. Saçınızda kepek gibi bir sorun varsa, bu şampuanlar yerine içinde çinko piriton içeren şampuanlara bakın, vichy dercos vb. kıvırcık ve dalgalı saça ise durulanmayan saç kremi öneririm.

Merhaba saçım aşırı yağlanıyor ayrıca tarak sürdüğümde aşırı beyaz beyaz kepek dökülüyor alnım bembeyaz oluyor saç derimin kuruduğunu düşünüyorum bana ne önerirsiniz ne yaptıysam çözemedim.

Merhaba saçım aşırı yağlanıyor ayrıca tarak sürdüğümde aşırı beyaz beyaz kepek dökülüyor alnım bembeyaz oluyor saç derimin kuruduğunu düşünüyorum bana ne önerirsiniz ne yaptıysam çözemedim.

Kullandığınız şampuan'dan olabilir derideki kuruluk, saç yağı kullanın veya daha iyi bir şampuana geçin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı