Saçım çok düz ve ince telli, gram şekil almıyor. Tavsiye var mı?
Saçım çok düz ve ince telli, gram şekil almıyor. Tavsiye var mı?
Deniz tuzu spreyi veya toz wax.Saçım çok düz ve ince telli, gram şekil almıyor. Tavsiye var mı?
Deniz tuzu spreyi.
En iyisi hem de doğal şekillendirici wax gibi ürünler saçı çok yağlandırıp yıpratıyor zaten bende deniz tuzu spreyi kullanıyorum saçlarım uzun ve ince telli bayağı iyi şekil alıyor bir ara Wolf cut yapmıştım.![]()
Hocam benim saçım kalın ve biraz kıvırcığa kayıyor ayrıca elektriklenme'de oluyor işe yarar mı?
SeaSalt spray hocamSaçım çok düz ve ince telli, gram şekil almıyor. Tavsiye var mı?
Deneyeceğim hocam sağolun.Hocam belki yaramayabilir hafif kıvırcık saçlar için şöyle bir şekillendirici var.
![]()
Urban Care Hibiscus&Shea Butter Kıvırcık ve Dalgalı Saçlara Özel Shake N Repair 7/24 Onarıcı Bakım Köpüğü-150ml - Fiyatı, Yorumları
Urban Care Hibiscus&Shea Butter Kıvırcık ve Dalgalı Saçlara Özel Shake N Repair 7/24 Onarıcı Bakım Köpüğü-150ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Elidor belirgin bukleler. Duştan sonra saç diplerine değdirmeden uçlarına sürebilirsin. Onun dışında urban care deniz tuzu spreyiSaçım çok düz ve ince telli, gram şekil almıyor. Tavsiye var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.